iPhones sov for længe efter nytårsaften

Tidligere har iPhone-ejere haft problemer med alarmen ved årsskiftet, det er dog ikke den der var problemet, men ”forstyr ikke”-funktionen.

iPhones sov for længe efter nytårsaften

iPhone-ejere vågnede til en stille telefon i går, hvis de havde slået funktionen ”forstyr ikke” til. Den nye iOS-software fortsætter traditionen med, at der skal være lidt problemer med iPhones ved årsskiftet.

 – Alarmen i iPhone virker ikke i 2011

Normalt er ”Forstyr ikke” funktionen smart, men altså ikke i forbindelse med overgangen fra 2012 til 2013. Af en eller anden grund kunne softwaren ikke få ”Forstyr ikke”-knappen til at slå fra på nytårsdag, så funktionen levede helt op til sit navn og lod de tømmermænds-ramte danskere blive uforstyrret, hvis funktionen var sat til. Det skriver Macrumors.com.

Men med mindre du benytter ”telefonvækning” er der altså ikke nogen undskyldning med i år, at alarmen på din iPhone ikke vækkede dig – for den virker nu. Apple skulle også være opmærksomme på det nye problem, så det forventes rettet ved en kommende opdatering.

Pudsigt nok er en ny iPhone 5 reklame med de to tennisspillere Venus og Serena Williams klar med netop fokus på funktionen ”Forstyr ikke”. Du kan se videoen herunder.