Jabras Elite 75t hovedtelefoner har USB-C og bedre batteritid

Jabra har lanceret efterfølgeren til Elite 65t. Efterfølgeren 75t har USB-C og batteriet holder dobbelt så lang tid.

Jabras Elite 75t hovedtelefoner har USB-C og bedre batteritid

Jabras Elite 65t har snart halvandet år på bagen, men er på trods af alderen stadig blandt de bedst helt trådløse in-ear headset på markedet. Sony, Samsung, Sennheiser og Libratone har i mellemtiden indhentet Jabra og givet deres bud på denne type hovedtellefoner. Nu svarer Jabra igen med Elite 75t.

Jabra lancerer nu Elite 75t med en meget efterspurgt forbedring: USB-C indgang – noget vi også efterspurgte i vores test. Der er også andet nyt i Jabra Elite 75t.

Elite 75t er Jabras nyeste og bedste bud på et par helt trådløse in-ear hovedtelefoner, der blandt andet skal tage kampen op med Apples populære AirPods. I forhold til Elite 65t er batteritiden nu oppe på 7,5 timer, 50 procent længere. De er samtidig blevet mindre, så de sidder bedre i ørene. Designmæssigt er de ikke meget forskellige fra forgængeren.

Det nye opladningsetui indeholder også et større batteri, så der nu er til 28 timers spilletid i alt. Jabra har planer om at lancerer et etui med trådløs opladning, men indtil videre må vi stille os tilfredse med USB-C kabelopladning.

Jabra Elite 75t
Det nye etui til Jabra Elite 75t har fået nyt design og bedre batteritid. Trådløs opladning må vi vente lidt med. Foto: Jabra

Lydmæssigt er Jabra 75t udstyret med samme enheder som Elite 65t, så vi kan forvente samme gode lyd. Elite 75t har indbygget fire mikrofoner, der bedst muligt fjerner støj og vind fra opkald. Der er også direkte adgang til Google Assistant, Alexa eller Siri. Jabras Sound+ app fungerer også med Elite 75t ørepropper, hvor der kan leges med lyden via den indbyggede equalizer. Endelig er Elite 75t IP55-klassificeret for støv- og vandafvisning. De er ikke specielt designet til sport, men en løbe- eller cykeltur holder de fint til.

Jabra Elite 75t: Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 75t lander i butikkerne i oktober. Prisen ligger på 199 dollars, altså en anelse dyrere end forgængeren. Når vi har en dansk pris opdaterer vi artiklen.