Kan det betale sig at skifte skærm på iPhone?

At skifte skærm på iPhone kan være en dyre fornøjelse og ikke altid den bedste løsning - vi guider til skærmskifte på iPhone.

Kan det betale sig at skifte skærm på iPhone?

Det kan være svært at sige, hvorvidt det kan betale sig at skifte skærm på en iPhone, da det afhænger af flere faktorer.

For miljøets skyld bør man selvfølgelig prioritere at skifte skærm på sin iPhone, hvis skærmen er gået i stykker og ikke bare købe en ny og smide den gamle nu. Der er jo også bare lige det der med om det kan betale sig…

Se også: Priser på ny iPhone

Pris på skærmskift afhænger af iPhone-model

Først og fremmest er det afgørende, hvilken model iPhone du har, da prisen for at skifte skærmen vil variere fra model til model.

Derudover vil prisen også afhænge af, hvilken type skærm du vælger at få installeret – for eksempel om det er en original skærm fra Apple eller en kompatibel skærm fra en tredjepart.

Skifter du skærm på en ny iPhone, kan prisen let komme op imod 3.000 kroner.

Hvor længe vil du bruge din iPhone?

Det kan også være en god idé at tænke på, hvor gammel din iPhone er, og hvor længe du forventer at bruge den. Hvis din iPhone er gammel og du allerede har tænkt på at skifte til en ny en, kan det måske ikke betale sig at investere i at få skærmen repareret.

På den anden side, hvis din iPhone er relativt ny og du forventer at bruge den i flere år endnu, kan det måske være en god idé at få skærmen repareret, da det kan være en billigere løsning end at købe en helt ny iPhone.

Se også: Test af iPhone

Sammenlign pris på skærmskifte versus ny iPhone

Det kan også være en god idé at sammenligne prisen for at få skærmen repareret med prisen for at købe en ny iPhone. Hvis prisen for at få skærmen repareret er tæt på prisen for en ny iPhone, kan det måske være bedre at investere i en ny iPhone i stedet.

Alt i alt vil det bedste tidspunkt at skifte skærm på en iPhone afhænge af din specifikke situation. Det kan være en god idé at sammenligne priser og tænke på, hvor længe du forventer at bruge din iPhone, før du træffer en beslutning om, hvad der bedst kan betale sig for dig.