Kommende topmodeller: Disse mobiltelefoner lanceres snart

Spændende mobiltelefoner er på vej fra førende producenter som Apple, Samsung, Google, Motorola, OnePlus og flere. Se de kommende flagskibsmobiler her.

Kommende topmodeller: Disse mobiltelefoner lanceres snart

Den anden halvdel af 2023 kommer til at byde på et stort udvalg af spændende mobiltelefoner, der forventes at blive nogle af årets bedste. Vi tager et kig på de fede kommende smartphones her.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

2023 har allerede budt på spændende lanceringer af mobiltelefoner. Her kan der nævnes modeller som Samsung Galaxy S23-serien, OnePlus 11 5G, Motorola Edge 40-serien, Xiaomi 13-serien, Asus ROG Phone 7, Google Pixel 7a og mange flere.

Men det betyder ikke, at resten af året bliver kedeligt og ikke vil byde på nye spændende mobiltelefoner. Tværtimod kommer nogle af de mest interessante, fede og måske også de bedste mobiltelefoner i den tid, der er tilbage af 2023.

Men hvilke flagskibsmobiler er på vej i resten af 2023? Det giver vi et overblik herunder, hvor der også er information om lanceringstidspunktet for hver model.

iPhone 15

iphone 14 pro test
iPhone 15 skulle få samme design som iPhone 14.

Blandt efterårets mest ventede lanceringer finder vi selvfølgelig iPhone 15-serien. De mest interessante bliver Pro-modellerne, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, der skulle få de største opgraderinger i år.

iPhone 15-serien skulle få et design, der minder meget om det nuværende. I stedet skulle der være opgraderinger til kamera, ydeevne – og ikke mindst skulle de skifte til USB-C.

iPhone 15-serien lanceres i starten af september.

Se test af nyeste iPhones

Samsung Galaxy Z Fold 5

Kilde: Technizo Concept / Super Roader

Samsung Galaxy Z Fold 5 er den næste generation af Samsungs foldbare mobiltelefon, der kan skifte fra en klassisk smartphhone-format til et lille tabletformat.

Den kommende Galaxy Z Fold 5 forventes at blive tyndere og lettere samt blive opgraderet med bedre skærm, ydeevne, kameraer og mere.

Samsung Galaxy Z Fold 5 forventet lanceret i juli.

Se test af nyeste Samsung-telefoner

Google Pixel 8 Pro

Konceptbillede af Pixel 8

Google Pixel 7-serien kom (endelig) officielt til Danmark sidste år. På mobilpriser.dk klarede topmodellen Pixel 7 Pro sig flot i vores test og er stadig blandt de bedste mobiltelefoner på markedet. Derfor er der store forventninger til den nye generation, der kommer senere i år.

Google Pixel 8-serien forventes at komme med en ny Google Tensor G3-chip og et endnu bedre kamera. Designet er mere eller mindre uændret. Og så bliver de også de første med Android 14.

Google Pixel 8-serien forventes lanceret til oktober.

Se test af nyeste Google Pixel-telefoner

Motorola Razr 40 Ultra

Konceptbilleder af Motorola Razr 40 Ultra

Også Motorola er på vej med en ny foldbar mobiltelefon, der denne gang forventes at bære navnet “Ultra”. Der er sandsynligvis tale om en topmodel og hardware fra øverste hylde.

Denne gang vokser ydersidens skærm og bliver derved mere brugbar. Derudover får den forbedret kamera og ydeevne.

Motorola Razr 40 Ultra forventes lanceret i juni – meget snart.

Se test af nyeste Motorola-telefoner

OnePlus 12

Ingen ved endnu hvordan OnePlus 12 vil se ud.

OnePlus har allerede lanceret en topmodel i år, hvorfor OnePlus 12 egentlig først skulle komme til næste år. Der går dog rygter om, at efterfølgeren til OnePlus 11 allerede kan blive lanceret i år.

Der er ikke mange informationer om OnePlus 12 endnu, udover at den skulle komme med en ny Snapdragon 8 Gen 3-chip.

OnePlus 12 skulle blive lanceret i december.

Se test af nyeste OnePlus-telefoner

Nothing Phone (2)

Teaser for Nothing Phone 2

Godt nok forventes Nothing Phone (2) ikke at blive en fuldblods topmodel, men i stedet en balance mellem kvalitet og pris, men den er stadig blandt de mest ventede i år.

Nothing Phone (2) skulle få en Snapdrago 8+ Gen 1, 4.700 mAh batteri, 6,7 tommer skærm og et anderledes design.

Nothing Phone (1) var ikke den store succes, men mon 2’eren bliver det? Vi kommer til at følge den tæt.

Nothing Phone (2) lanceres i juli.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner