Konkurrence: Vind en Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro har ifølge Mobilsidens læsere det bedste kamera i vores blindtest. Det fejrer Huawei med at udlodde et eksemplar af kameramobilen.

Konkurrence: Vind en Huawei P20 Pro

I går bragte vi resultatet af vores blindtest, hvor vi satte fem topmodeller op imod hinanden. Testen var ret simpel: Stem på de billeder, der ser bedst ud, og resultatet taler for sig selv: Huawei P20 Pro er ifølge Mobilsidens læsere den klart bedste kameramobil med hele 47,9 % af stemmerne.

Læs også: Her er det bedste mobilkamera i Mobilsidens blindtest

Den overbevisende sejr til Huawei P20 Pro er bestemt heller ikke uberettiget, for kameraspecialisterne DxOMark har givet topmodellen en sikker førsteplads med en bedømmelse på hele 109. Til sammenligning må den nærmeste telefon, HTC U12+, nøjes med en bedømmelse på ”kun” 103.

Vind en Huawei P20 Pro

For at markere den skridsikre sejr til Huawei P20 Pro har vi allieret os med producenten, så vi nu kan udlodde et helt nyt eksemplar af netop Huawei P20 Pro. Du har dermed en gylden mulighed for at prøve de tre bagkameraer i flagskibet på egen hånd.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål:
Hvor mange megapixel er det primære bagkamera i Huawei P20 Pro på?

Du skal afgive dit svar i kommentarfeltet nedenfor. Alle seriøse svar er med i lodtrækningen om at vinde telefonen, og du må kun afgive ét svar. Hvis du har svaret rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om et spritnyt eksemplar af Huawei P20 Pro med de tre imponerende bagkameraer.

Mobilsiden.dk trækker lod blandt alle rigtige svar torsdag den 19. juli klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 10 dage, trækker vi en ny vinder.