Læk: Hårdfør Samsung Galaxy S8 Active på trapperne

En særlig robust ’Active’-udgave af Samsung Galaxy S8 er på vej.

Læk: Hårdfør Samsung Galaxy S8 Active på trapperne

Samsungs populære Galaxy S8 udkommer snart i en ny, mere hårdfør variant: Galaxy S8 Active.

Det er Samsungs egen hjemmeside, der bekræfter mobilens eksistens, hvor en enhed døbt ’S8 Active SM-G892A’ dukker op i selskabets dokumentation. Det skriver sammobile.com.

Tidligere læk, peger på, at S8 Active vil skrotte S8-familiens buede former, for i stedet at ty til et mere kantet format der kan holde til mere. Denne modil vil givetvis være IP-68 og MIL-STD-810G certificeret som sine forgængere, hvilket gør den særligt modstandsdygtig overfor stød, støv og sprøjt.

Læs også:   Samsung Galaxy S8 og S8+ skuffer fælt i torturtest

Selve telefonens specifikationer er ikke udspecificeret endnu, men følger den samme skabelon som tidligere modeller, vil S8 Active dele nøglekomponenter med den almindelige S8’er.

Det er derfor sandsynligt at du vil finde et aflangt 5,8 tommer AMOLED-display, sammen med en Exynos 8895 octa-core samt 4GB RAM. Batteriets kapacitet kan variere i forhold til originalen, da Samsung oftest foretrækker at ekvipere deres Active-modeller med større batterier.

Hvorvidt den vil lande i de danske forretninger er i midlertidigt langt fra sikkert. Active-serien er i de seneste par år blevet lanceret i eksklusivitet med få førende amerikanske operatører.

Se også:  Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+: Næsten perfekt [TEST]