Læk: Huawei P11 får iPhone X lignende hak i displayet

Huaweis næste designersmartphone i P-serien får samme karakteristiske hak i displayet som iPhone X.

Læk: Huawei P11 får iPhone X lignende hak i displayet

Mens året så småt begynder at rinde ud, begynder informationerne om næste års toptelefoner at tage form. En af de ventede toptelefoner vil Huawei stå for med en afsløser til deres P10-designermobil.

Hvad denne vil byde på synes at være lækket i en tidlig version af telefonens software og dennes konfigurationsfiler. Heraf kan nøgleinformationer om den mulige P11’ers display samme visse features aflæses. Kodenavnet for mobilener ’Emily’ og dækker over fire modelnumre: EML-AL00, EML-L09, EML-L29 og EML-TL00. Det skriver XDA Developpers.

I de lækkede filer beskrives et særligt aflangt display og et karakteristisk hak i displayet for oven. Beskrivelse som stærkt antyder, at Huawei vil implementere en iPhone X-lignende løsning i deres forårstopmobil. Et lignende setup blev oprindeligt indførst i den Android-baserede Essential Phone.

Læs også:  Android-skaberens Essential-smartphone kommer til Europa

En af konfigurationsfilerne omtaler en funktion døbt ’RoundCornerDisplay’ som mørklægger dele af displayet ud i hjørnerne samt omkring toppen af displayet. Denne del af displayet er sandsynligvis skåret ud til at levne plads til et frontvendt kamera samt muligvis andre sensorer.

Displayet får et aktivt felt på 2.160 x 1.080 pixels over 6 tommer – ligesom Huawei Mate 10 Pro. Enkelte steder dukker dog et højere format med 2.244 x 1080 pixels, hvor det øverste af displayet sandsynligvis kun kan tilgås af apps som er tilpasset mobilen.

Det øverste af displayet på Huawei P11 får en udskæring for oven

Mate 10 Pro kræfter

Den kommende Huawei-stjerne vil altså få et format der minder Huaweis nuværende Mate 10 Pro toptelefon.

Lighederne vil dog ikke stoppe her, for indvendigt vil Huaweis Kirin 970 processor også finde vej og byde på AI-styrkede kræfter. Softwaren bliver igen Android 8.0 med EMUI 8.0 interfacen. Huaweis desktop mode vil også være at finde ombord, hvilket indikerer at en USB-C 3.1 port også vil være at finde her.

Læs også:  Huawei P10: En stilsikker sag [TEST]

Sagen er ikke slut

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 6/12/2017 samlede vi op på historien og publicerede en artikel der belyste emnet Rygte: Huawei på vej med ny smartphoneserie med vilde kameraer – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet her.