Lækkede billeder af OnePlus Open viser store designændringer

Nye billeder viser, at OnePlus Open kan se noget anderledes ud, end vi hidtil har troet med flere designændringer.

Lækkede billeder af OnePlus Open viser store designændringer

OnePlus Open bliver den første foldbare telefon fra OnePlus, og tilbage i juni dukkede den op på nogle lækkede CAD-baserede renderinger.

I mellemtiden har OnePlus selv bekræftet navnet, men vi har også hørt en masse rygter om, at OnePlus Open er blevet forsinket i forhold til den oprindelige plan om en præsentation i slutningen af august, fordi man ville skifte leverandør af skærmene.

Nu ser det imidlertid ud til, at der kan være tale om større ændringer end som sådan.

Se også: Priser på OnePlus telefoner

Ser anderledes ud klappet sammen

Et par nye renderinger af OnePlus Open viser dette. Som man kan se på sammenligningen på billedet, er der sket store ændringer af formatet på telefonen, når den er klappet sammen. Det er den nye version til højre på billeder.

oneplus open

Den minder meget mere om Oppo Find N2, end den gjorde på de første billeder.

Den virker også mindre end tidligere (de to billeder, der sammenlignes, er ikke i samme skala), da den runde kameraø ser ud til at dække mere af den totale bagside. Med det sagt skal den efter sigende stadig være større end Find N2.

Se også: De bedste foldbare telefoner

Flere designændringer

Højtalerne er blevet flyttet for at opnå bedre lyd, og rammen er der også blevet ændret på. Den indvendige skærms selfiekamera er blevet flyttet fra det øverste venstre hjørne til det øverste højre hjørne i portrætmode. På bagsiden er Hasselbladlogoet nu kun et H, der sidder ovenover noget, der kan være en ToF eller LiDAR-sensor.

Alert Slideren er stadig med, og finderaftrykslæseren sidder ikke helt usædvanligt for en foldbar telefon i strømknappen. Bagsiden har en tekstur i fakelæder, som det fremgår af billederne.

Se også: Hvad koster OnePlus 11?

Stor udvendig skærm

Ifølge andre rygter får Open en indvendig skærm på 7,8 tommer og en udvendig skærm på 6,3 tommer, begge med en refresh rate på 120 Hz, og chippen bliver Snapdragon 8 gen 2 sammen med 16GB RAM og 256GB hukommelse.

Både hovedsensoren og ultravidvinklen forventes at være på 48 megapixel, mens telelinsen er på 64 megapixel. OnePlus Open får efter sigende et batteri på 4800 mAh med support af 67W lynopladning.

Se også: Telefoner med godt kamera