Lenovo’s nye ThinkPhone er designet til erhvervsbrug

I samarbejde med Motorola lancerer Lenovo ThinkPhone, der med fokus på sikkerhed og holdharhed er en fuldblods erhversmobil.

Lenovo’s nye ThinkPhone er designet til erhvervsbrug

De nærmest legendariske Lenovo ThinkPads får nu selskab af en mobiltelefon bygget til erhvervs. Lenovo ThinkPhone, der er lavet af Motorola, byder på en kombination af premium-specifikationer, høj sikkerhed, stor holdbarhed og ikke mindst et sømløst samarbejde med ThinkPad.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Lenovo ThinkPhone er bygget til erhverskunderne

Der er slet ingen tvivl om, at ThinkPhone er ment som en erhversmobil. Først og fremmest bærer den Lenovos Think-branding, men også dens hardware og software har fokus på denne målgruppe.

Ydeevnen i Lenovo ThinkPhone kommer fra et high-end Snapdragon 8+ Gen 1-chipset, der kan gøre brug af 8 GB RAM og hurtig 256 GB lagerplads. Den byder på et 6,6 tommer pOLED-display i fuld HD-opløsning. Med et stort 5.000 mAh batteri er der til mere end én dags brug. Når der er brug for ekstra strøm, sker det med en hurtig 68 Watt TurboPower opladning.

En ekstremt holdbar mobil

Det er udmærket hardware vi ser i ThinkPhone, men det specielle ved den finder vi andre steder. Først og fremmest er skærmen beklædt med nyeste Gorilla Glass Victus glass, der sikrer den bedste beskyttelse mod riser og revner. Resten af telefonen er beskyttet af det lette materiale aramidfiber, der er stærkere end stål, og har en aluminiumsramme i flykvalitet. Den er både MIL STD 810H- og IP68-certificeret, så den er både holdbar og beskytte mod vand og støv.

Høj sikkerhed

I Lenovo ThinkPhone finder man avancerede hardware- og premium AI-baserede sikkerhedsløsninger. Inkluderet er appen Moto Secure, der fungerer som et samlingspunkt for elementer relateret til sikkerhed og privatliv. Kombineret med Moto OEMConfig eller Moto Device Manager kan it-administratorer eksternt konfigurere Moto Secure-funktioner på ThinkPhones, fra låseskærmsindstillinger til netværksadvarsler til PIN layout scrambling.

Derudover kommer ThinkPhone med Moto KeySafe, en separat processor der kører på Android, som tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til beskyttelse af de mest følsomme data i smartphonen. Funktionen isolerer PIN-koder, adgangskoder og kryptografiske nøgler og gemmer dem i et manipulationssikkert miljø, så dataene både er beskyttet inde og udefra.

Organisationer kan nemt implementere ThinkPhones til slutbrugere via Zero Touch og administrere alle deres ThinkPhones med enhedsadministrationsløsninger som Moto OEMConfig og Moto Device Manager.

Lenovo ThinkPhone får mindst 3-års Android OS-opdateringer og 4-års sikkerhedsopdateringer.

Lenovo ThinkPhone

En smartphone med smarte funktioner

En mobiltelefon til erhvervsbrug skal selvfølgelig også gøre det let at være produktiv. Hertil finder man smarte funktioner i ThinkPhone som den ikoniske Red Key, der for eksempel bruges som Walkie Talkie gennem Microsoft Teams.

Det er også muligt at streame Windows-desktops direkte til ThinkPhone-enheder. Gennem deres ThinkPhone vil medarbejdere få mere sikker adgang til deres personlige Windows-apps, indhold og indstillinger og derved få mere fra hånden, uanset hvorfra de arbejder.

Med “Ready For” kan man åbne Android-apps direkte på computeren samt hurtigt om sømløst overføre fotos og filer, oprette hotspot og meget mere.

Lenovo ThinkPhone: Pris og tilgængelighed

Lenovo ThinkPhone fra Motorola kan forudbestilles 6. januar til en vejledende pris på 6.999 kroner. Officiel salgsstart er den 23. januar.

Se også: Seneste nyt om smartphones