LG klar med teaser forud for MWC 2019

LG driller os nu med en teaser forud for deres presseevent ved dette års Mobile World Congress. Temaet er styring med bevælgelse.

LG klar med teaser forud for MWC 2019

LG har indtil nu været stille omkring deres tilstedeværelse til årets Mobile World Congress, men nu sker der endelig noget. De har nemlig frigivet en kort video på deres Youtube-kanal, som ikke afslører meget, men alligevel lidt.

Videoen viser lidt om hvad LG har fokuseret på i mobilen, som de har tænkt sig at præsentere på en presseevent ved messens start. Med helt nye funktioner, så er vi fristet til at tro på, at LG lancerer LG G8. Vi krydser fingre for at ThinQ navnet denne gang er droppet, men vi tvivler dog.

Læs også: LG G8 får måske ekstra skærm der kan påsættes

“goodbye touch” står der i videoens start, hvilket indikerer at LG har indbygget en form for bevælgelsesstyring, men hvordan er uvidst. Det kan være i form at nogle sensorer, ny software og brugerflade eller en kombination af det hele. Det bliver interessant at følge.

Der er stadig en måneds tid til, men LG’s presseevent bliver afholdt søndag den 24. februar, hvor Mobilsiden.dk selvfølgelig vil være til stede.

Læs også: Samsung og LG er måske klar med 5G mobiler til MWC 2019