LG overhaler Motorola og Sony Ericsson

Med 100 millioner solgte mobiltelefoner i 2008, har LG taget tredjepladsen i verden over de mest sælgende producenter. Men Motorola er på vej tilbage.

LG overhaler Motorola og Sony Ericsson

Salgstallene fra 2008 er nu kommet fra de fem største producenter på mobilmarkedet, og LG har taget et ordentligt spring op af ranglisten. Den asiasiske producent har nemlig solgt lige omkring 100 millioner telefoner, hvilket slår både Motorola og Sony Ericsson.

Motorola sidder dog lige i hælene, og har måtte se sig slået med kun 100.000 telefoner. Det forventes at Motorola vil komme igen i 2009, da den den kriseramte producent stadig besidder et stort marked i USA og de amerikanske lande.

Sony Ericsson har solgt 96,6 millioner telefoner på verdensplan, og må se sig flyttet til femtepladsen.

Imens har Nokia solgt imponerende 470 millioner, og andenpladsen Samsung har rundet 200 millioner. Det bringer det samlede antal af solgte telefoner fra top 5-producenterne op på næsten én milliard.

Kilde: Boy Genius Report

Temaet følges op

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på sagen. 19/1/2009 gik vi videre med en vinkel omkring Rygte: HTC køber Motorola – Læs videre her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..