Mangel på iPhone 7 – disse modeller bliver udskudt

Du skal være hurtig, hvis du stadig vil sikre dig en af de første iPhones. Flere modeller er udskudt med flere uger.

Mangel på iPhone 7 – disse modeller bliver udskudt

Når Apple i morgen udsender iPhone 7 og 7 Plus, vil det som med tidligere iPhone lanceringer sætte pres på forsyningerne.

iPhone 7 er ikke røget i handlen endnu, men allerede nu ser udbuddet af iPhone 7 ud til at udtørre. På Apples egen hjemmeside er visse modeller nu ikke til at opdrive før en gang i november.

Bestiller du i dag, vil de tidligste leveringer først vil foregå fra den 26. september – men kun for 6 af de 28 eksisterende modeller af iPhone 7.

De øvrige varianter har en leveringstid på mellem 2-3 uger og for Jet Black modellerne oplyses ventetiden til at være på 3 til 5 uger for iPhone 7, mens 7 Plus først får debut i november.

Se også:  Apple iPhone 7 og 7 Plus – Dansk pris og tilgængelighed

Vil du se hvilke modeller der stadigt er til at få, kan du i nedenstående tabel få en status over de forskellige modellers leveringstider. Tallene er indhentet fra Apples hjemmeside den 15. september kl 14.00.

Læs også:  iPhone 7 og 7 Plus: Sådan lyder de første anmeldelser

Forventet leveringstid på Apples iPhone 7 og 7 Plus

Temaets videre forløb

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden har bragt sagen videre. 14/9/2016 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med fortællingen iPhone 7 giver konkurrenterne bank i ny hastighedstest – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..