Motorola Edge 40 lanceret: Flotte specifikationer til billige penge

Motorola Edge 40 bliver officiel med hurtig ydeevne, lækker skærm, masser af lagerplads og lysstærkt kamera. Prisen ser ganske fornuftig ud.

Motorola Edge 40 lanceret: Flotte specifikationer til billige penge

Motorola har netop præsenteret en mobiltelefon, der placerer sig under deres nyeste topmodel, Edge 40 Pro. Den nye Motorola Edge 40 ligner en mobiltelefon, hvor man får rigtig meget for pengene. Se specifikationer og priser nedenfor.

Se også: Test af nye mobiltelefoner

Specifikationer på Motorola Edge 40

Edge 40 er det seneste skud på stammen fra Motorola, der er en ny premium mellemklasse-mobiltelefon. Det betyder, at den byder på masser af high-end indmad, kombineret med en lav pris.

Edge 40 vejer kun 167 gram, måler 158,4 x 72 x 7,6 mm og er med en IP68-certifikation beskyttet mod vand og støv.

Den har en OLED-skærm på 6,5 tommer med fuld HD-opløsning og 144 Hz opdateringshastighed. Lysstyrken går op til 1.200 nits.

Ydeevnen kommer fra en ny Mediatek Dimensity 8020-chip, der angiveligt skulle være meget hurtig. Derudover er der 8 GB RAM og hele 256 GB lagerplads at boltre sig på.

Den har et 4.400 mAh batteri med 68 Watt lynopladning samt 15 Watt trådløs opladning.

Motorola Edge 40.

Dobbelt kamera på bagsiden

Bagpå sidder et nyt hovedkamera på 50 megapixel, der skulle være meget lysstærkt, og derved håndtere scenarier godt, hvor der ikke er meget lys til stede – fx indenfor eller om aftenen.

Hovedkamera med en blænde f/1,4 er optisk stabiliseret. Derudover er der også et 13 megapixel ultravidvinkelkamera, der også kan agere makrokamera.

Foran sidder et 32 megapixel selfiekamera.

Pris på Motorola Edge 40

Og hvad koster hele herligheden så? Motorola Edge 40 lyder jo umiddelbart ret, men det er faktisk ikke så slemt. Motorola Edge 40 har fået en dansk vejledende pris fra 4.499 kroner.

Den kommer i farverne Eclipse Black, Lunar Blue og Nebula Green og lander i butikkerne den 22. maj.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner