Motorola inviterer til afsløring af Moto Z2-topmodel

Næste generations Moto Z-topmodel fra Motorola er lige om hjørnet. Producenten inviterer nemlig til en event den 27. juni.

Motorola inviterer til afsløring af Moto Z2-topmodel

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Motorola har haft travlt med at lancere smartphones den seneste måneds tid, og snart er der mere i vente. Producenten har nemlig inviteret til en event i forbindelse med lanceringen af den kommende Moto Z2-topmodel. Det skriver hjemmesiden MobileXpose.

Læs også: Motorola Moto Z2 Play ude sammen med nye mods

Motorolas event vil ifølge invitationen finde sted allerede tirsdag den 27. juni klokken 19:00 lokal tid. Det er dog lidt uklart, hvad tid afsløringen kommer til at finde sted i Danmark, da det endnu er uvist, hvor Motorolas event afholdes.

Moto Z2
TIl venstre ses invitationen fra Motorola. Til højre er der zoomet ind på Moto Z2. Foto: MobileExpose

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Uanset tidspunktet er det dog ganske klart ud fra invitationen, at det er Moto Z2, der bliver omdrejningspunktet. Under overskriften ’Motorola is Back’ ses en kvinde med hvad der netop synes at være Moto Z2. Lækkede billeder har i længere tid afsløret designet, og selv om den umiddelbart ligner forgængeren utroligt meget, fordi Motorola lovede, at ‘Moto Mods’-modulerne fra Moto Z kan genbruges i Moto Z2, så er der alligevel én forskel at spotte i invitationen.

Læs også: Første billede af Lenovo Moto Z2 er ude

Moto Z2 er nemlig udstyret med et dual-kamera, og i invitationen er det ganske tydeligt at se, at der gemmer sig to kamerasensorer i det store, runde kamerahus frem for kun én sensor i den nuværende Moto Z.

Der vil altså uden tvivl være fokus på kameraet ved Motorolas Moto Z2-event, men naturligvis også udviklingen i specifikationerne. Lækkede informationer peger på, at topmodellen bliver udstyret med den kraftige Snapdragon 835-processor fra Qualcomm, hvortil der vil være 6 GB RAM.

Allerede den 1. juni løftede Motorola sløret for Moto Z2 Play, som er en skrabet udgave af topmodellen ligesom sidste år. Også en ny Moto C-serie og senest 4. generations Moto E-smartphones er blevet offentliggjort. Det er altså kun topmodellen, der mangler at blive afsløret nu.

Seneste nyt om Mobiltelefoner