Motorola Moto G9 Plus er den største Moto G nogensinde

Motorola Moto G9 Plus er den største mobiltelefon nogensinde i Moto G-serien. Stor skærm, stort batteri og et stort kamera - prisen for Motorola Moto G9 Plus er stadig lille.

Motorola Moto G9 Plus er den største Moto G nogensinde

Moto G-serien er nok Motorolas mest kendte. Den første generation af Moto G blev lanceret tilbage i 2013, hvor en skærm var 4,5 tommer, der var 1 GB RAM og batteriet var på 2000 mAh. I dag er Motorola tilbage med en helt ny Moto G, som skruer gevaldigt op for nogle af de vigtigste ting i en mobiltelefon, uden at pille alt for meget ved prisen.

Læs også: Vælg en billig mobiltelefon – De er det bedste køb

Motorola Moto G9 Plus – kæmpe skærm og batteri

Skærmen er vokset fra 6,3 tommer i sidste års Moto G8 Plus til hele 6,8 tommer i denne nye udgave. Her er det en Max Vision IPS-skærm i fuld HD og med HDR10-understøttelse. Samtidig er batteriet vokset med 1000 mAh, hvilket betyder, at Motorola Moto G9 Plus i år er en meget større og tungere telefon. Den måler 169.98 x 78.1 x 9.69 mm og vejer godt til med 223 gram.

De 5000 mAh lover Motorola giver G9 Plus to dages batteritid. Her er også 30W-hurtigopladning ombord, som giver op til 12 timers strøm efter mindre end 10 minutters opladning.

Der er heller ikke sparet på antallet af kameraer, for dem har Motorola Moto G9 Plus hele fem af. På fronten finder man et 16 megapixel f/2 kamera med quad pixel-teknologi og på bagside sidder de resterende fire. Her er der et hovedkamera på 64 megapixel f/1.8 med quad pixel, 8 megapixel 118 graders ultra vidvinkel, 2 megapixel makrokamera og til sidst et 2 megapixel dybdekamera. Her er der masser af funktioner at dykke ned i og det er, ifølge Motorola, deres bedste kamera i serien nogensinde.

Det hele drives af et Snapdragon 730G-chipset, som er op til 57 procent hurtigere end forgængeren. Motorola Moto G9 Plus har 128 GB lagerplads, 4 GB RAM og plads til MicroSD-hukommelseskort.

Læs også: Find den bedste mobiltelefon til dig

Pris på Motorola Moto G9 Plus

Motorola Moto G9 Plus har en vejledende pris på 2.299 kroner og kommer i blå. Den er i butikkerne fra den 16. september.

Læs også: Test af Motorola Moto G 5G Plus

Motorola Moto G9 Plus
Motorola Moto G9 Plus i blå.

Se også: Find din næste Android-telefon billigst her

Motorola Moto E7 Plus – meget mobil til pengene

Sammen med Moto G9 Plus lancerede Motorola også Moto E7 Plus. Her får man en 6,5 tommer skærm, Snapdragon 460 samt et 5000 mAh stort batteri. Kameraet består af en 48 megapixel hovedsensor og en dybdesensor til portrætfotos.

Med hver af disse enheder giver Motorola forbrugerne den reneste version af Android OS. Her er ingen klodsede software skin-løsninger, ingen duplikat-apps – bare ren Android. Den leveres også med My UX, som inkluderer alle de kendte Moto-oplevelser samt en række nye funktioner, der kan tilpasses. Med My UX kan brugere sågar oprette deres egne enhedstemaer ved at vælge mellem særlige skrifttyper, farver, ikoner og fingeraftrykssensoranimationer, så deres telefon bliver helt unik.

Pris på Motorola Moto E7 Plus

Motorola Moto E7 Plus bliver tilgængelig i Danmark d. 16. september til en vejledende pris på 1.199 kroner.

Motorola Moto E7 Plus
Motorola Moto E7 Plus