Motorola One Action vises frem på nye billeder

Officielt udseende billeder er dukket op på internettet. Billederne viser både punch-hole notch på fronten, og et tredobbelt kamera på bagsiden.

Motorola One Action vises frem på nye billeder

Motorolas familie af telefoner, der kører Android One, er efterhånden rimeligt stor, og om ganske kort tid bliver der tilført endnu et medlem. Denne gang får telefonen navnet, Motorola One Action.

Læs også: Test: Motorola One Vision – Den bedste i mellemklassen

Nu er der dukket billeder op af netop Motorola One Action, der ligner, at de kommer fra det officielle pressemateriale. Billederne viser både for- og bagside, samt to farvevalg.

Motorola One Action
Sådan ser Motorola One Action angiveligt ud. Foto: GSMArena

Farverne er hvid og blå, eller blågrøn, hvis man er lidt pernittengryn, og passer godt med tidligere rygter om telefonens farvevalg. Det forlyder i øvrigt, at telefonen også kommer i en guldfarve.

Læs også: Motorola One Pro pressebilleder lækket

Motorola One Action skulle få en 6,3-tommer FHD+ skærm, med et ret bastant punch-hole i øverste, venstre hjørne, der huser et 12,6 MP kamera. På bagsiden vil to af de tre linser, deriblandt hovedlinsen, også være på 12,6 MP. Den sidste af de tre linser bliver en ultra-vidvinkellinse med et synsfelt på 117 grader. Telefonen får angiveligt Samsungs Exynos 9609-chipset, og bliver tilgængelig i tre forskellige versioner, en med 3 GB RAM og 32 GB lagerplads, en med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads, og en med 4 GB RAM og 128 GB lagerplads. Batteriet får en kapacitet på 3.500 mAh og styresystemet bliver Android Pie – altså Android 9.

Bagsiden bliver angiveligt lavet i plastik, men hvorvidt telefonen bliver ekstra robust, melder ingen rygter om endnu. Med navnet, Motorola One Action, kunne det dog godt lyde som om, at der er tale om en hårdfør smartphone til udendørs brug.