Motorola opgiver ikke mobilmarkedet

Motorola vil trods dårligt regnskab og ringere efterspørgsel, ikke opgive deres mobil afdeling.

Motorola opgiver ikke mobilmarkedet

For kort tid siden udsendte Motorola en pressemeddelelse, hvori de skrev at de ville "lave en strukturel og strategisk ændring af sine forretningsområder". Med denne melding kunne det medføre en adskillelse af mobilområdet fra de øvrige områder.

CNET News skriver, at Motorolas administrerende direktør Greg Brown har udtalt at Motorola er dedikeret til sin mobilafdeling.

 

De analytikere som befinder sig på MWC tror dog imidlertid ikke at Motorolas krise er overstået. De hævder at firmaet er nødt til at komme med denne melding, for at have en mulighed for at kunne sælge til andre.

 

En undersøgelse fra ChangeWave viser at Motorola er faldet betragtelig i det sidste år. Alene siden oktober 2006 har antallet af de testpersoner som havde lyst til at købe en Motorola-mobil faldet fra 33 til 11 procent.

 

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at Motorola er nødt til at komme med en løsning på problemet inden for kort tid.

Efterfølgende nyt om emnet

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden fortsatte fortællingen. d. 8/2/2008 dykkede vi igen ned i emnet med en artikel der omhandler Katastrofe-regnskab for Motorola. Stoppes mobilproduktionen? – Artiklen finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.