Motorola på vej med to flagskibstelefoner – den ene folder

Motorola er snart klar med to nye flagskibstelefoner. Se specifikationer og lanceringsdato på de nye foldbare Moto Razr 2022 og Moto X30 Pro her.

Motorola på vej med to flagskibstelefoner – den ene folder

Igen er der snart nyheder på vej fra gode gamle Motorola. Denne gang tyder det dog på, at der er noget ekstra spændende på programmet, hvor producenten vil præsentere ikke ét, men to flagskibstelefoner. Den ene er en ny udgave af Razr-klaptelefonen med foldbar skærm og den anden er en fuld flagskibstelefon med nyeste og hurtigste indmad. Vi tager et kig på de tilgængelig informationer her.

Se også: De bedste priser på telefoner fra Motorola

Motorola Moto Razr 2022

Motorola har nemlig allerede løftet lidt af sløret for de kommende telefoner, der skal imponere os. Den første er en ny udgave af den ikoniske klaptelefon Razr, der denne gang ser meget lovende ud.

Razr 2022 bliver angiveligt i år en klaptelefon med vaskeægte flagskibs-indmad. Med det menes der et Snapdragon 8+ Gen 1-chipset, op til 12 GB RAM og 512 GB lagerplads og en større foldbar 6,7 tommer skærm med 144 Hz-opdatering. Den lille skærm på den nye klaptelefon er også større og er denne gang oppe på 2,7 tommer.

Kameraet får også en ordentlig opgradering med en 50 megapixel hovedsensor med OIS samt et ultravidvinkelkamera og et selfiekamera på 32 megapixel.

Motorola Moto X30 Pro

Motorola Moto X30 Pro er ikke en foldbar, men er i stedet en mere traditionel high-end-mobil. Når (og hvis) den kommer her til Europa, vil den sandsynlig gå under en andet navn og være en del af Motorola Edge-serien.

Det nok mest spændende ved Motorola Moto X30 Pro er et nyt 200 megapixel kamera, der er baseret på Samsung HP1-sensoren, der giver mulighed for 16-in-1 pixelbinning. Det er selvfølgelig noget der kræver nogle muskler, hvorfor den også har topmodellen fra Qualcomm under motorhjelmen, nemlig Snapdragon 8+ Gen 1. Her er op til 12 GB RAM og 512 GB lagerplads. Den store hovedkamerasensor giver samtidig mulighed for digital zoom uden forringelse af kvaliteten.

På Moto X30 Pro er der desuden et 12 megapixel telefoto kamera med 2x optisk zoom samt 50 megapixel ultravidvinkel og et 60 megapixel selfiekamera. Samlet er vi altså oppe på 322 megapixel.

På forsiden af Moto X30 Pro sidder en 6,7 tommer skærm med 144 Hz, HDR10+ support, op til 1250 nits lysstyrke og 1500 Hz touch sampling rate.

Den kommer derudover med en hurtig 125 Watt GaN-oplader og har oplade trådløst med op til 50 Watt.

Lancering af Razr 2022 og Moto X30 Pro

Hvornår lanceres de to nye flagskibstelefoner fra Motorola? Lanceringen kommer til at ske den 11. august. Alle nyheder efter præsentationen kan du læse her på siden.

Se også: De bedste telefoner fra Motorola