Motorola Razr 2019- måske den foldbare vi har ventet på

En ny og ultramoderne udgave af Motorola Razr har været rygtet længe og seneste lækkede informationer ser lovende ud. Er det den foldbare vi har ventet på?

Motorola Razr 2019- måske den foldbare vi har ventet på

Inden vi gik ind i 2019 lignede det året for den foldbare mobiltelefon. Det har det på sin vis også været, men slet ikke i det omfang vi håbede på. Samsungs første foldbare, Galaxy Fold, blev forsinket, udskældt og derefter forsinket igen. Huaweis foldbare, Mate X, blev også forsinket, og er i mellemtiden blevet opdateret med bedre indmad, men har endnu ikke set dagens lys. Nu er Motorola måske snart klar med deres bud på en foldbar mobiltelefon, der kunne være årets bedste bud på en sådan enhed.

Relanceringen af den ikoniske Razr-telefon har været rygtet siden februar 2018, hvor Motorolas direktør antydede, at Razr’en muligvis ville gøre comeback. De seneste ugers lækkede billeder og specifikationer antyder, at en lancering kunne være ganske tæt på. Der har været snak om en lancering i december, og nu hvor enheden er blevet spottet i virkeligheden, så tyder det også på en snarlig lancering.

Modsat Huaweis Mate X, Samsung Galaxy Fold og andre knap så kendte foldbare enheder, så er Motorolas Razr 2019 ganske anderledes. Hvor de andre producenters enheder går fra at være en klodset smartphone til at være en lille tablet, så foldes Razr ud til normal smartphone størrelse. Motorola har udnyttet den foldbare skærm til, at udvikle en mere kompakt smartphone. Ret genialt, for moderne smartphones er ikke ligefrem små.

Motorola Razr 2019
Lækket billede af Motorola Razr 2019 viser den i foldet og udfoldet tilstand.

En kostbar skærm

På forsiden er Motorola Razr 2019 udstyret med et mindre 2,7 tommer skærm, der blandt andet viser notifikationer, men angiveligt også vil kunne benyttes til selfies og andre opgaver. Når man åbner enheden mødes af enten en 6,2 eller 6,5 tommer foldbar OLED-skærm – der er endnu ikke enighed i rygteverdenen om skærmstørrelsen. 

Til gengæld er der mere enighed om enhedens specifikationer. Med en rygtet pris på omkring 10.000 kroner, så tænker det fleste garanteret, at den bærer rundt på vilde specifikationer. Det er angiveligt ikke tilfældet. Den foldbare skærm er garanteret uhyre kostbar, hvorfor Motorola har kastet sig over noget der ligner mellemklasse indmad, så som et Snapdragon 710-chipsæt. Skærmen skulle komme fra den koreanske producent AUO, der også leverede skærmen til FlexPai, der var verdens første foldbare smartphone.

Specifikationer på Motorola Razr 2019

MOtorola Razr 2019 specifikationer
 Skærm Primær: 6.2-6.5″ OLED-skærm
876 x 2142 pixel
Sekundær: 2,7″
800×800 pixel
 Chipsæt  Snapdragon 710
 RAM  4/6GB
 Lagerplads  64/128GB
 Batteri  2510mAh-2730mAh
Motorola Razr 2019
Motorola RAZR 2019 blev forleden spottet ude i virkeligheden.

Hvornår lanceres Motorola Razr 2019?

Det er stadig uvist. Som sagt har der tidligere været rygter om en lancering i december, men en ny lækket invitation påstår den 13. november er lanceringsdatoen. Spørgsmålet er om man kan regne med den.

Vi er i hvert fald utroligt spændte på at høre mere om Motorolas foldbare Razr. Hvad med jer?

Motorola Razr 2019
Lækket: Et bedre billede af Razr 2019 i foldet tilstand.

Andre artikler om Motorola Razr

Pressebilleder af foldbar Motorola Razr lækket

Rygte: Motorola RAZR bliver genoplivet med foldbar skærm

Motorolas ikoniske RAZR-smartphones kan gøre comeback