Nokia 3310-forudbestillinger sætter rekord i England

Nokia 3310 kan nu forudbestilles i Carphone Warehouse i England, og antallet er det højeste for en feature-phone nogensinde.

Nokia 3310-forudbestillinger sætter rekord i England

For godt en uge siden skete noget usædvanligt i den mobile verden, som kun de færreste havde set komme.

En af historiens mest elskede mobiltelefoner, Nokia 3310, fik en genoplivning ved dette års Mobile World Congress, og selvom den langt fra kan konkurrere med nutidens top-smartphones, har folk verden over alligevel vist en kæmpe interesse for denne retro-mobil.

I England har kæden Carphone Warehouse nu åbnet op for forudbestillinger af Nokia 3310, og resultatet har været overvældende. Aldrig før har butikskæden fået så mange forudbestillinger for en feature-phone, som med Nokia 3310.

Se også: Vi har testet den nye Nokia 3310 (2017)

Det lader altså til, at der bag hypen og den kolossale medieeksponering gemmer sig reelle købelystne forbrugere, der ønsker at prøve kræfter Nokia 3310 anno 2017.

“Der har været en forbløffende stor interesse for Nokia 3310’en efter lanceringen af denne genskabte klassiker. Niveauet af forudbestillinger hos Carphone Warehouse er utrolig høje og beviser, at det hele ikke bare var hype, men at forbrugerne virkelige ønsker at få fat på den.” fortæller Andrew Wilson, indkøbschef i Carphone Warehouse, til The Telegraph.

Læs også: Nokia 3310-comebacket er en realitet – med Snake!

Også på Google har interessen for Nokia 3310 (2017) fået meget opmærksomhed, og ifølge analysefirmaet Captify steg antallet af Nokia-søgning med 800% i dagene efter lanceringen.

Men også her på Mobilsiden.dk har vi bemærket en stor interesse for den nye mobil, og vi har allerede bragt en artikel, hvor vi tester Nokia 3310 for første gang.