Nokia 9 Pureview præsenteres i januar

Den længe ventede flagskibs smartphone fra Nokia, Nokia 9 Pureview, bliver lanceret i januar måned.

Nokia 9 Pureview præsenteres i januar

Nokia har ikke ligget på den lade i år, hvor vi har set model efter model lanceret. Vi har på Mobilsiden testet en del af dem og været rigig glade for dem. Men vi mangler stadig at se et rigtigt flagskib fra finnerne. Den russiske publikation Nokia Anew, har fået fat i nye interessante information om Nokia 9, som ser ud til at blive lanceret inden længe. 

Det har tidligere været rygtet at Nokia 9 Pureview ville blive lanceret i år, men det blev kort efter rykket til februar næste år. Nu siger den russiske publikation, at de har kilder der ved, at den bliver lanceret allerede i januar måned, nærmere sidst i januar.

Læs også: Nokias næste flagskib får måske navnet Nokia 9 PureView

Kilden siger også at Nokia 9 kommer til at byde på “mange overraskelser”, udover det spændende kamera med fem linser, så skulle der altså været meget andet at glæde sig til.

nokia 9 pureview
Rendering af Nokia 9. Foto: Twitter.com (@rquandt)

Nokia 9 kommer i sidste uge af januar

Nokia 9 skulle altså blive præsenteret i sidste uge af januar. Hvis dette er korrekt, så ser Nokia ud til at afholde et separat event for den, så det altså ikke bliver på hverken CES eller MWC.

Rygterne omkring Nokia 9 Pureview lyder således: En 5,9 tommer 1440×2960 skærm, Snapdragon 845, 8GB RAM, 128GB lagerplads med MicroSD, bagkamera med hele fem linser og et stort 4.150 mAh batteri. 

Vi har høje forventninger til Nokia comeback blandt high-end telefonerne og vi kan næsten ikke vente en hel måned endnu.

Adventskonkurrence: Vind en Nokia 7.1