Nothing Phone (2)-teaser viser smugkig på designet

Nothing Phone 2 ser ud til at få en stor opgradering, når det gælder ydeevne med en processor, der hører til i premium-segmentet.

Nothing Phone (2)-teaser viser smugkig på designet

Nothings anden smartphone skal snart lanceres, og vi ved allerede, at der bliver tale om en premium-telefon med Snapdragon 8+ Gen 1-chip.

Selvom den ikke har den mest kraftfulde Snapdragon 8+ Gen 2 processor, så er den er i hvert fald tale om mere premium-mobil end forgængeren, der var en klar mid-end telefon.

Nu er der kommet en teaser, og i den ser vi noget af telefonen, formentlig bagsiden.

Vi kan se et område med tekstur i materialet samt skrå linjer og cirkelformede områder samme med en rød LED, der formentlig er samme lampe, som vi så på Phone (1) til at vise, at en videooptagelse er i gang.

Se også: Priser på Nothing Phone

Specifikationer på Nothing Phone 2

Blandt de specifikationer og funktioner, vi kan se frem til, er blandt andet en 120 Hz adaptiv skærm af typen AMOLED. Bliver den større end de 6,55 tommer, der er på den første model? Det håber jeg egentlig ikke – den størrelse giver nemlig et godt format samtidig med, at skærmen er ret stor.

Vi skulle få et batteri på 5.000 mAH og udover Snapdragon 8+ Gen 1, får den op til 12 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Til sammenligning er batteriet i den nuværende på 4.500 mAh.

Vi forventer også et bedre kamera. Nothing Phone 1 var dårlig til at tage billeder i mørke, så det regner vi med, at der bliver rettet op på.

Vi sætter også næsen op efter bedre og mere korrekte farver og en telefoto-optik vil også være rar at få med.

Se også: Test af mobiltelefoner

Lancering til sommer

Ellers viser teaseren fra Nothing ikke det store, men der kommer helt sikkert mere information fra Nothing de kommende måneder, inden det bliver tid til den endelige lancering til sommer.

De bedste priser på Nothing Nothing phone (1) (2022) 128 GB

Opdateret 25/2 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Salgsbutikken
Mindstepris
3.089,-
3.089,-
Merlin
Mindstepris
3.799,-
3.799,-
happii.dk
Mindstepris
3.799,-
3.799,-

Nothing Nothing phone (1) (2022) 128 GB udbydes af 6 udbydere. Du kan spare op til 1.397,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Nothing Nothing phone (1) (2022) 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 6 webshops »