Ny prisvenlig iPhone SE får en skarp pris

Apples kommende discount-iPhone, som skal følge op på succesen med iPhone SE fra 2016, få en pris i den absolut lave ende.

Ny prisvenlig iPhone SE får en skarp pris

iPhone SE 2 eller iPhone 9. Ingen ved med sikkerhed endnu, hvad navnet bliver, men det er efterhånden ganske sikkert, at Apple snart er klar med en ny, prisvenlig iPhone i stil med iPhone SE fra 2016.

Læs også: Apple iPhone SE-afløseren i butikkerne den 3. april

Senest har mediet Fast Company hørt fra deres kilder, at Apples underleverandører har skruet op for produktionen af komponenter til telefonen. En af kilderne oplyser, at telefonen med al sandsynlighed får samme prisskilt som dens forgænger: 399 dollars eller hvad der i 2016 blev til 3.699 kroner i de danske butikker.

Og det er højst sandsynligt en lignende pris, vi får at se her i 2020. 1 dollar er nemlig nærmest det samme værd i dag, som den var i 2016. Det er derfor ikke utænkeligt, at vi får en pris på 3.799 kroner at se – kun 100 kroner mere. Det gør altså discount-iPhonen hele 2.500 kroner billigere end iPhone 11. Er du på udkig efter en billig iPhone, er der altså gode grunde til at holde vente lidt på denne discount-iPhone.

Ud over kilden fra Apples underleverandører har den altid velinformerede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo også tidligere meldt ud, at han forventer en pris på 399 dollars for modellen med 64 GB lagerplads. Til sammenligning kostede iPhone SE fra 2016 med 64 GB lagerplads 4.599 kroner, så umiddelbart ser det ud til, at Apple giver lidt mere hardware for pengene i efterfølgeren.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

Genbruger designet fra iPhone 8

Ifølge de seneste rygter vil Apple genbruge designet fra iPhone 8 for at spare penge på udviklingen af iPhone SE 2, iPhone 9 eller hvad den måtte komme til at hedde. Skærmen vil dog være på 4,9 tommer i stedet for 4,7 i iPhone 8. Det er en anelse større end skærmen i den oprindelige iPhone SE, som kun målte 4 tommer.
Det forlyder også, at Face ID er sparet væk. Til gengæld vil der være en Touch ID-fingeraftrykslæser og Apples seneste A13-processor at finde.

Forlydender går desuden på, at vi allerede får den billige iPhone at se næste måned.

Læs også: Sammenlign priser på iPhones