Officiel Samsung-video dropper hints om Galaxy Note 7

Samsungs koreanske YouTube-side har udgivet en video, der løfter lidt af sløret for den kommende Note 7 - her er hvad vi får ud af videoen.

Officiel Samsung-video dropper hints om Galaxy Note 7

På tirsdag bliver Galaxy Note 7 præsenteret ved et stort lanceringsevent, hvor utallige mennesker verden over vil følge spændt med. Note 7 er en af årets mest ventede og hypede telefoner, og det bliver interessant at se, hvad Samsung har i godteposen.

Som altid har vi længe hørt forskellige rygter og spekulationer om den kommende super-phablet, men hele vejen af mere eller mindre troværdige kilder. Nu hører vi dog for første gang noget fra hestens egen mund, idet SamsungKorea netop har udgivet en officiel teaser på deres YouTube-side.

Den noget korte video giver, ikke overraskende, ikke noget konkret ud om telefonen, men i stedet dropper den en lang række af hints, der i større eller mindre grad bekræfter vores spådomme om Note 7.

Læs også: Skarpt billede af Note 7 og den nye S Pen sluppet ud

Et rygte, vi er så godt som sikre på, er introduktionen af en iris-scanner. Allerede begyndelsen af videoen, hvor Samsung viser oplåsning med fingerscanner og flere besværlige mønstre, kunne tyde på, at de vil præsentere os for en ny måde at låse mobilen op på – med øjnene.

I videoen viser de samtidigt også en masse telefoner, der bliver kastet i vandet, som godt kunne være en indikation af, at rygterne om en vandafvisende Note 7 vil holde stik.

Se også: Rygte: Køb Samsung Galaxy Note 7 på lanceringsdagen

Vi bliver samtdigt også vist brugen af en ordbog til at oversætte et vejskilt, hvilket kunne understøtte rygtet om, at den nye S Pen vil kunne oversætte tekst øjeblikkeligt, når du skriver. Altså en form for indbygget ordbog i pennen.

Selvfølgelig er det hele kun gisninger, men ikke desto mindre er det sjovt at forsøge at gætte med frem mod den endelige præsentation på tirsdag, hvor vi på Mobilsiden.dk naturligvis vil være til stede og dække det hele tæt.