OnePlus 6 bliver tilgængelig i hvid fra i morgen

Fra i morgen klokken 10 kan du købe OnePlus 6 i "Silk White".

OnePlus 6 bliver tilgængelig i hvid fra i morgen

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I morgen kommer den første begrænsede udgave af OnePlus 6, nemlig OnePlus 6 Silk White. Farven er perlemorshvid i mat finish, med en rødguld ramme og rødguld fingeraftrykslæser. Telefonen fås kun i versionen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, alt sammen til den nette sum af 4.399,00 kr.

Hvis man har haft fingrene i en af modellerne med blankt finish, ved man hvor hurtigt de bliver fedtede til af fingeraftryk. Det problem kommer man efter sigende til livs med det matte finish. Til gengæld skulle telefonen være en smule glat at håndtere. Så kan man jo opveje med sig selv, hvad der er bedst.

Se også: Video: Mobilsiden unboxer OnePlus 6

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Udover designet er der ingen forskel fra de andre OnePlus 6 modeller. Telefonen har samme 6,3″ skærm, Qualcomm Snapdragon 845 chipset og dualkamera på bagsiden. OnePlus 6 kører med Oxygen OS baseret på Android 8.1. På trods af den hvide bagside og rammen i rødguld, har Silk White modellen også en sort kant rundt om skærmen, ligesom de andre modeller.

OnePlus er som altid rigtig meget telefon for pengene, så hvis du i forvejen overvejer at investere i 6’eren, så er den hvide måske værd at overveje. Og så er det selvfølgelig altid lidt sjovere at have noget de andre ikke har. Telefonen kan købes herfra imorgen klokken 10:00.

Seneste nyt om Mobiltelefoner