OnePlus 6T får ti procent større batterikapacitet

Batteriet i den kommende OnePlus 6T er blevet afsløret, og det er som ventet en smule større end i OnePlus 6.

OnePlus 6T får ti procent større batterikapacitet

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der er kun tre uger til lanceringen af OnePlus 6T, hvilket betyder, at vi selvfølgelig ved næsten alt om telefonen. Blandt andet den dråbeformede notch og indbyggede fingeraftryksscanner i skærmen.

Læs også: OnePlus 6T: Lækket invitation bekræfter lanceringsdato

Derudover regner vi stærkt med, at OnePlus vil fortsætte med deres Dash Charge, om end et nyligt søgsmål kan tvinge dem ud i en navneændring.

I videoen herunder ses, hvordan OnePlus 6T forventes at se ud.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nu ved vi også, at batteriet i OnePlus 6T bliver større end i OnePlus 6. Mere præcist, ti procent større. For at slå det fast, så betyder det et batteri på 3.700 mAh i den kommende OnePlus-telefon.

Læs også: OnePlus har ansøgt om varemærket Warp Charge i EU

Informationen kommer fra den kinesiske Twitter-klon, Weibo, hvor rygter om smartphoneindustrien som regel holder stik. Opslaget på Weibo viser angiveligt et batteri fra en OnePlus 6T, med al den intormation man normalt finder på et smartphonebatteri. Selvom OnePlus hører under samme konglomerat som OPPO, ser det ikke ud til at OnePlus vil følge OPPOs eksempel, og opgradere den medfølgende oplader til varianten med 50 watt. På det kinesiske marked regner man fortsat med, at OnePlus vil bruge deres Dash Charge-brand, men som nævnt er OnePlus for nyligt blevet sagsøgt af tyske Bragi, for netop at bruge navnet, Dash. Det kunne betyde en navneændring af deres oplader her i Europa.

Læs også: Android 9 Pie ruller nu ud til OnePlus 6

For lige at opsummere hvad vi tror vi ved, så rygtes OnePlus 6T at komme med Snapdragon 845 chipsettet, 6 eller 8 GB RAM og intern hukommelse mellem 64 og 256 GB. Eftersom OnePlus 6 fornyligt er blevet opgraderet med Android Pie, forventer vi også at se OnePlus 6T med det seneste Androidsystem direkte fra fabrikken.

Seneste nyt om Mobiltelefoner