OnePlus 7T event: Sådan følger du med

I aften bliver OnePlus' nyeste smartphones lanceret. Den ene er allerede lanceret i Indien, men mon ikke OnePlus har mere gemt i ærmet.

OnePlus 7T event: Sådan følger du med

Det er endelig blevet tid til at sige goddag til nye OnePlus-telefoner. Den ene kender vi allerede ret godt og den er vi ret vilde med. OnePlus 7T gør os endnu mere spændte på at opleve, hvad OnePlus ellers har gået og gemt på. 

I dag vil OnePlus officielt lancere 7T-modellen i Europa – det siger vel sig selv. En mobil med high-end specifikationer og en lækker 90Hz skærm til 4.699 kroner. Men OnePlus stopper helt sikkert ikke der, og står klar med andre produkter, de glæder sig til at vise frem. Det bliver nok ikke til en lancering af deres nyeste Smart-TV, selvom vi håber meget på det, i stedet kommer der nok to forskellige Pro-udgaver af 7T – den ene nok med genkendelige papaya-orange farver.

Eftersom vi kender alt til OnePlus 7T, så er det uden tvivl opdateringen af Pro-modellen, der vil stjæle rampelyset. Som altid, så er der ret troværdige rygter ude om telefonen, hvor vi ser en anelse større batteri og samme gode opdateringer som OnePlus 7T har fået. OnePlus 7T Pro får selvfølgelig en større skærm end 7T og med en buede skærm-sider. En ny farve kan vi åbenbart også se frem til.

7T Pro McLaren Edition – den dyreste OnePlus

Den mest spændende enhed er, i mine øjne, den nye OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Den skal tage over for OnePlus 6T McLaren Edition og byder garanteret på nyt kulfiber-look og orange accenter, en usandsynlig stor mængde RAM og endnu hurtigere opladning. Der bliver rygtet en ny 65W-opladning. Den bliver dog nok også den dyreste OnePlus til dato, hvorfor den ikke er for alle. Men lad os lige huske på, at forgængeren blev revet væk på ingen tid.

Følg med i OnePlus 7T-eventet her

Vil du følge med i lanceringen af produkterne, så kan du kigge med i livestream herunder. Du kan også deltage i OnePlus’ event i København – det er ganske gratis.