OnePlus 9, 9E og 9 Pro – der kommer tre modeller!

Skal man tro de seneste rygter, så kommer der hele tre OnePlus 9-modeller til marts. Den tredje model skulle angiveligt på navnet OnePlus 9E.

OnePlus 9, 9E og 9 Pro – der kommer tre modeller!

Apple og Samsung tilbyder i dag er stort udvalg af mobiltelefoner til ethvert budget, og det kunne tyde på at OnePlus er på vej ned ad samme vej. For første gang nogensinde skulle 2021 byde på hele tre modeller i OnePlus’ premium serie. Her er hvad vi ved om OnePlus 9, OnePlus 9E og OnePlus 9 Pro.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 siger lidt sig selv, da de vil svare til tidligere modeller i serien. OnePlus 9 Pro er den ultimative topmodel fra producenten, mens OnePlus 9 giver masser af flagskib til billigere penge. Her er det ofte kameraet, der viser sig at være gået på kompromis med. Men hvad er den der OnePlus 9E så?

Se også: Find priser på de bedste OnePlus-mobiler

Hvad er den der OnePlus 9E for en sag?

Der er ikke rigtig nogen der ved præcis hvad OnePlus 9E er endnu. Vil den være billigere end dyrere end OnePlus 9? Et godt gæt er at “E” i OnePlus 9E står for Essential. Vi har tidligere set Samsung gøre brug af samme navngivning i deres Samsung Galaxy S10e, hvorefter de hurtigt droppede dette igen. Det betyder altså, at OnePlus 9E med stor sandsynlighed bliver en billigere model, med med noget der stadig ligner flagskibsspecifikationer. Et kvalificeret gæt er, at chipsettet bliver en billigere Snapdragon 765G, som stadig yder tilfredsstillende.

Det kan også meget vel være, at OnePlus 9E vil være en mindre telefon, som kan konkurrere mod Apples lille iPhone 12 Mini og Samsungs Galaxy S20.

De to andre modeller er rygtet til at komme med et nyt Snapdragon 875-chipset med 6,55 og 6,78 tommer skærme med 120 Hz-opdateringshastighed.

Læs også: Sådan ser topmodellen ud OnePlus 9 Pro ud

OnePlus 9-serien kommer til marts

Det er selvfølgelig altsammen rygter. Allerede til marts forventer vi at se OnePlus lancere OnePlus 9-serien – og vi glæder os allerede.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner