Lækket: Sådan ser topmodellen ud OnePlus 9 Pro ud

Billeder af den kommende OnePlus-topmodel er dukket op på nettet. Her er de nyeste billeder af OnePlus 9 Pro samt rygtede specifikationer.

Lækket: Sådan ser topmodellen ud OnePlus 9 Pro ud

Vi har allerede fået det første indtryk af den kommende OnePlus 9, og nu er topmodellen OnePlus 9 Pro angiveligt blevet lækket. Billeder og informationer kommer fra Steve Hemmerstoffer, som er en af de mest pålidelige tipstere derude. Man skal dog tage højde for, at OnePlus 9 Pro måske ikke er færdiggjort endnu, hvorfor designet muligvis kan nå at ændres lidt. Det er dog ret sandsynligt at OnePlus 9 Pro vil se ud som herunder.

Har du allerede set billederne af OnePlus 9, så vil OnePlus 9 Pro se meget genkendelig ud. Der er dog enkelt forskelle, blandt andet brugen af en buet skærm. Mange havde nok håbet på, at den buede skærm ville være droppet efter OnePlus 8T kom med flad skærm, OnePlus 9 Pro ser altså ud til at holde fast.

Læs også: OnePlus 9 kommer i mere end to udgaver

OnePlus 9 Pro bliver mindre

Noget af det mest interessante er, at det kommende flagskib fra OnePlus er skrumpet. Nuværende topmodel, OnePlus 8 Pro, kom med en 6,78 tommer skærm, hvor den kommende efter en kogevask ender på 6,55 tommer – altså samme størrelse som OnePlus 8 og OnePlus 8T. Her er selvfølgelig 120 Hz-skærmopdateringsfrekvens.

Hestekræfterne skulle komme fra en Snapdragon 875, som endnu ikke er blevet lanceret. Herudover masser af RAM og lagerplads, 5G, OxygenOS 11 på Android 11 og selvfølgelig OnePlus’ nye hurtige 65W-opladning. OnePlus 8 Pro var den første OnePlus med trådløs opladning og det forventes 9 Pro også at have.

Se også: De billigste priser på OnePlus-telefoner

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro

Kameradesignet har fået en overhaling og minder nu mere om alle de andre. I stedet for en vertikal kamera-ø centreret på bagsiden, så er de flyttet ude i siden i et rektangulært design. Det minder meget om de vi ser hos Samsung og Apple.

Der har på et tidspunkt været rygtet, at der skulle komme tre modeller i 9-serien, men den sidste har vi ikke mere nyt om endnu.

OnePlus 9-serien lanceres til marts

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro forventes lanceres til marts. Her går også rygter om en ny model i den biligere Nord-serie.