OnePlus afslører, hvordan OnePlus Nord og OnePlus Buds ser ud

OnePlus har afsløret, hvordan mellemklassemobilen OnePlus Nord kommer til at se ud. Også de kommende OnePlus Buds viser OnePlus frem i et interview.

OnePlus afslører, hvordan OnePlus Nord og OnePlus Buds ser ud

OnePlus’ PR-maskine kører på højeste omdrejninger for tiden forud for præsentationen af den kommende OnePlus Nord – og det ser ud til at virke ganske glimrende, for interessen for en mellemklassemobil har formentlig aldrig været større.

Seneste tiltag fra OnePlus har været at afsløre dele af designet lidt efter lidt, så nu er der efterhånden ikke mange overraskelser tilbage, når det kommer til OnePlus Nords design.

YouTube-brugeren Marques Brownlee – også kendt som MKBHD – har senest interviewet OnePlus’ medstifter, Carl Pei. Her gik snakken på den kommende OnePlus Nord og hvilke udgifter der er forbundet ved at inkludere forskelligt hardware såsom NFC, IP68-certificering, batterier, skærm og udgang til 3,5 mm jackstik.

Læs også: Billede og specifikationer på OnePlus Nord lækket

Viser OnePlus Nord og prototyper frem

Mest interessant var dog, at MKBHD fik æren af at afsløre de hidtil bedste billeder, der viser OnePlus Nords bagside. Her ses et relativt genkendeligt OnePlus-design med en glasbagside, der ikke adskiller sig meget fra OnePlus 8-, 7- og 6-serien.

Den største forskel er placeringen af kamerahuset, som er rykket til venstre i stedet for i midten. Det får den kommende OnePlus Nord til at ligne Huawei P30 Pro en hel del.

Videoen fra MKBHD afslører også, at OnePlus Nord kommer i en frisk turkis farve og i en noget mere afdæmpet koksgrå farve – og formentlig også flere end disse.

Faktisk er det ikke første gang, at OnePlus røber, hvordan OnePlus Nord ser ud. Producenten har teaset ualmindeligt meget for telefonen, bl.a. i denne video på sociale medier. Se billederne nedenfor.

Læs også: Sådan ser den billige(re) OnePlus Nord ud

Viser også OnePlus Buds frem

Noget kunne også tyde på, at Carl Pei viser de kommende OnePlus Buds frem i hele interviewet. Han bærer i hvert fald nogle trådløse øretelefoner i samme farve som OnePlus Nord, som meget vel kunne se ud til at være de kommende øretelefoner, der ventes at blive præsenteret i samme anledning som telefonen den 21. juli.

OnePlus medstifter, Carl Pei, bærer det, der formentlig er de kommende trådløse øretelefoner, OnePlus Buds.

Tilbage til hovedattraktionen, OnePlus Nord: På designfronten er der altså ikke længere de store overraskelser, og flere af specifikationerne er også allerede så godt som bekræftede. OnePlus Nord får en 90 Hz 6,4” Full HD+ AMOLED-skærm med en Snapdragon 765G-processor med 5G-understøttelse. Telefonen bliver udstyret med hele fire kamerasensorer bagpå og to foran – alt sammen til en pris på 500 euro – formentlig i omegnen af 3.800-3.900 kroner.

OnePlus Nord bliver som bekendt afsløret tirsdag den 21. juli. Det kommer til at ske i form af en virtuel Augmented Reality-event via en app, som man kan hente i Google Play-butikken og i App Store.

Se også: Find de bedste priser på OnePlus-mobiler

Sidste tilføjelse til historien

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. Lasse Olsen fastholdt sit fokus på emnet. 10/7/2020 havde vi dette at sige med artiklen om Sådan ser den billige(re) OnePlus Nord udKlik her og læs historien.. Få også seneste nyt om emnet her..