Sådan ser den billige(re) OnePlus Nord ud

Nye billeder af OnePlus viser, at den får et dobbelt frontkamera som tidligere rygtet og hele fire kamerasensorer bagpå.

Sådan ser den billige(re) OnePlus Nord ud

Den kommende mellemklassemobil OnePlus Nord dukker op alle vegne for tiden. Tidligere på ugen dukkede både nye billeder og specifikationer op, men i går, torsdag, var ingen undtagelse. Her er nyeste nyt om OnePlus’ billige(re) telefon, OnePlus Nord.

Denne gang er det Twitter-tipsteren OnLeaks, som var på banen med et sæt nye billeder. Det skriver XDA-developers.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner

To nye knivskarpe billeder viser OnePlus Nord både forfra og bagfra, men der er flere uoverensstemmelser mellem disse billeder fra den ellers ofte præcise evleaks og de renderinger, som den anden tipster, OnLeaks, offentliggjorde helt tilbage i december.

De nyeste billeder viser et design, der grundlæggende minder rigtig meget om det, vi tidligere har set. På disse billeder ses dog en blank ramme af hvad der formentlig er aluminium, og så ses det også tydeligt, at rammen er en smule buet – lidt ligesom Apples seneste generationer iPhone.

Læs også: OnePlus afslører prisen på OnePlus Nord

Får dualkamera foran og fire kamerasensorer bagpå

De renderinger, som OnLeaks offentliggjorde i december, har floreret igen og igen, og det er ikke utænkeligt, at en tidlig prototype af telefonen har set sådan ud. Men meget tyder på, at OnePlus Nord kommer til at se ud som vist på de nye billeder fra evleaks.

Her ses det, at OnePlus Nord bliver udstyret med et dobbelt selfiekamera, som er placeret i venstre side frem for det lille selfiekamera, der i den tidligere rendering var placeret i midten. Den 3. juli offentliggjorde OnePlus også en kort video på sociale medier, hvor man flere gange kan se telefonen i sin helhed. Telefonen i videoen stemmer fuldstændig overens med det, som billederne fra evleaks viser.

Også bagpå afviger evleaks billeder fra OnLeaks’. OnePlus Nord ser nemlig ud til at komme med hele fire bagkameraer og ikke kun tre, som oplysningerne ellers har gået på i lang tid. På Twitter er der da også dukket et billede op med teksten “SOOOON”, hvor O’erne består af kameralinser. Det kan ses som en reference til, at OnePlus Nord bliver udstyret med netop fire sensorer bagpå.

OLED-skærm og Snapdragon 765G

OnePlus har på deres OnePlus Nord-dedikerede Instagram profil afsløret, at telefonen kommer med en OLED-skærm. Størrelsen forventes at blive identisk med OnePlus 8, altså 6,55 tommer. Derudover vil også den billigere OnePlus-telefon have en hurtigere skærmopdatering. Ikke 120 Hz som på OnePlus 8 Pro, men i stedet 90 Hz.

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro

Her er de nyeste billeder af den kommende billige(re) OnePlus Nord:

OnePlus Nord lanceres den 21. juli

Om to uger står OnePlus klar til at lancere en helt ny serie af mobiltelefoner. Den 21. juli er dagen hvor OnePlus afholder verdens første Augmented Reality-præsentation af en mobiltelefon.

 

 

 

Seenste nyt om emnet

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 8/7/2020 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden om Billede og specifikationer på OnePlus Nord lækket – Læs her. Få også seneste nyt om emnet her.