OnePlus bekræfter: Tidlig lancering af OnePlus 13

OnePlus har bekræftet, at lanceringen af deres næste flagskibsmobil er rykket frem. Nu lanceres topmodellen OnePlus 13 allerede i oktober.

OnePlus bekræfter: Tidlig lancering af OnePlus 13

Egentlig havde vi først forventert en ny flagskibmobil fra OnePlus i slutningen af året, men den er nu rykket frem til en lancering i næste måned. OnePlus 13 kommer allerede i oktober.

Se også: De absolut bedste Android-mobiler

OnePlus 13 bliver den hurtigste Android-mobil

Der gik rygter om, at OnePlus ville lancere deres næste flagskibsmobil allerede i oktober, hvilket nu er blevet bekræftet. Lanceringen af den nye topmodel er altså rykket to måneder frem i forhold til sidste år.

Dog forventes det, at OnePlus i første omgang vil lancere topmodellen i Kina, hvorefter en global lancering sker senere hen.

Med den nye Snapdragon 8 Gen 4 ombord som den første smartphone, vil OnePlus 13 med stor sandsynlighed være den hurtigste Android-mobil på markedet i Danmark.

Blandt specifikationerne i den nye topmodel ventes en 6,8 tommer LTPO AMOLED-skærm med en opløsning på 3.168 x 1.440 pixel og et kæmpe batteri med en kapacitet på 6.000 mAh, lynhurtig 100 watt opladning via kabel og 50 watt trådløs opladning.

Vi forventer også at se mellem 12 og 16 GB RAM i Danmark. Måske de også sælger en 24 GB RAM-udgave af OnePlus 13.

OnePlus 13 ventes at komme med tre kameraer på bagsiden. Det primære kamera får en Sony LYT808-sensor med en opløsning på 50 megapixel, og så kommer der en 50 megapixel Sony IMX882-sensor med ultravidvinkel og endnu en 50 megapixel (Sony IMX882) med telelinse i perskopformat og 3x optisk zoom.

OnePlus 13 skulle derudover komme med IP68- eller IP69-kassificering.

Med en tidligere lancering vil den dertil være det i en længere periode, da Samsung først forventes at lancere deres nye topmodeller, Galaxy S25, i starten af 2025.

Se også: OnePlus 13: Overraskende specifikationer lækket

Vil bedre kunne konkurrere mod Apple og Google

Hvorfor har OnePlus valgt at rykke lanceringen frem? Det åbenlyse svar er, at de bedre vil kunne konkurrere mod Apple, Google og ikke mindst Samsung.

Apple lancerer iPhone 16-serie den 9. september, Google har netop lanceret topmodeller Pixel 9-serien og Samsung er på vej med Galaxy S25-serien. Med OnePlus 13 på markedet tidligere vil telefonen være mere relevant.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus-telefoner