OnePlus Bullets Wireless i ny udgave med længere batteritid

Foruden OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro lancerede producenten også en ny udgave af deres trådløs hovedtelefoner. Her er Bullets Wireless 2.

OnePlus Bullets Wireless i ny udgave med længere batteritid

OnePlus 7 Pro tiltrak sig mest opmærksomhed ved gårsdagens event, men der var også andre spændende produktlanceringen, både en almindelig OnePlus 7 og de nye trådløse Wireless Bullets 2. Bullets 2 er en opgradering af sidste års model, som vi i vores test var ganske imponerede over

Designet er mere eller mindre uændret, men batteritiden og lydkvaliteten skulle være forbedret. Jeg er har efterhånden vænnet mig til trådløse hovedtelefoner der ofte mangler strøm, men OnePlus’ hurtigopladning giver hele 10 timers afspilning på bare 10 minutter, hvilket næsten lyder for godt til at være sandt. En kærkommen forbedring i hvert fald.

OnePlus Bullets Wireless 2 giver en ekstraordinær lydoplevelse takket være en fuldt opgraderet trevejskonstruktion med balanceret armatur. OnePlus har placeret to såkaldte ‘moving irons’ fra virksomheden Knowles for at give den bedste diskant, og suppleret med hardware fra GoerTek for de bedste bas og mellemtoner.

OnePlus Bullets 2
OnePlus Bullets 2 er dyrere end forgængeren, men indeholder flere forbedringer. Foto: OnePlus

Bullets Wireless er blevet dyrere

Den første udgave af OnePlus Bullets Wireless kostede 599 kroner, men den nye udgave ligger i 799 kroner. Dog er der flere forbedringer at finde.

10 minutters opladning er alt der behøves, og så er der mulighed for hele 10 timers fuld musik. Og med en fuld opladning kan OnePlus Bullets Wireless 2 levere hele 14 timers musik. Derudover understøtter OnePlus Bullets Wireless 2 aptX HD-lyd i 24 bit og kommer med forbedret forbindelse til Bluetooth 5.0.

En ny Quick Pair funktion gør, at Bullets Wireless 2 hurtigt og nemt kan kobles til alle OnePlus’ flagskibsprodukter. Med et klik på genvejsknappen kan brugerne nemt skifte mellem de senest benyttede enheder.

At afspille og pause sin musik eller podcasts fortsætter med at være nemt og intuitivt med den smarte Magnetic Control-funktion, hvor brugerne kan pause og afspille deres musik blot ved at sætte de magnetiske høretelefoner sammen eller adskille dem.

Bullets Wireless 2: Pris og tilgængelighed

OnePlus Bullets Wireless 2 er tilgængelig fra den 21. maj til en pris på 799 kroner og kan købes online på OnePlus.com eller hos partnerne 3, Telia, Telenor, YouSee og Proshop.

Læs også: Huawei lancerer trådløst headset: Freebuds Lite

Det videre forløb i sagen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden gik et skridt videre. 7/5/2019 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en ny vinkling på emnet Google giver Android Auto nyt design – Du læser den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..