OnePlus Nord 2 i selvlysende PAC-MAN-udgave lanceret

OnePlus har annonceret en PAC-MAN-variant af deres populære Nord 2. OnePlus Nord 2 PAC-MAN har selvlysende design og inspireret brugerflade.

OnePlus Nord 2 i selvlysende PAC-MAN-udgave lanceret

Netop som prisen på OnePlus Nord 2 er faldet til den laveste nogensinde, har smartphoneproducenten netop lanceret en ny spændende udgave. Den nye udgave af OnePlus Nord 2 har PAC-MAN-inspiret design og brugerflade – og så er den selvlysende. Det nye design betyder dog også, at denne OnePlus Nord 2 er blevet dyrere.

OnePlus har netop løftet sløret for en ny udgave af deres mellemklasse mobiltelefon, OnePlus Nord 2. “Løftet sløret” er nok for meget sagt, da selve designet endnu ikke er vist frem. Og det kan virke en anelse underligt, da netop designet er i fokus ved denne smartphone. OnePlus har dog afsløret enkelte detaljer om OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition samt en konkurrence, som du herunder kan læse om. Du finder også en dansk pris på OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition.

Læs også: Test af OnePlus Nord 2 5G – Årets overraskelse

Selvlysende OnePlus Nord 2

Hvorfor en PAC-MAN-inspireret OnePlus Nord 2? Ja, det er et godt spørgsmål. OnePlus selv skriver, at de er “en forfriskende pakke, der tager underholdning til næste niveau. Med andre ord er OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition hurtig. Flydende. Og meget sjovere.”. OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition er den store udgave af telefonen med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Denne OnePlus Nord 2 koster normalt 3.899 kroner, men koster i den nye udgave 4.099 kroner.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition har et lag blæk på det inderste lag af bagsidens glas, der gør den selvlysende. Den selvlysende del viser en labyrint inspireret af det klassiske spil. Det er ikke kun det ydre, der er anderledes. Også softwaren har fået en overhaling, hvor man finder et PAC-MAN-inspireret design. Denn Nord 2 har en helt speciel softwareoplevelse med spil, udfordringer og masser af eksklusivt (og skjult) PAC-MAN-indhold overalt, hvor noget skal låses op.

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus

Vind en OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition

Sammen med den nye Nord 2 giver OnePlus chancen for at vinde en. Er du interesseret i en vinde en OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition skal du spille dig til det. Man skal ganske simpelt spille spillet her, hvor man med en høj score vil have en chance for at vinde enheden. OnePlus udlodder i alt tre telefoner sammen med et par gratis OnePlus Buds Z-hovedtelefoner.

Skulle du ikke vinde den, så trøster OnePlus med tidlig adgang til at købe en OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition.

Flere nyheder i sagen

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 9/9/2021 fik historien nye ben at gå på med sagen; Video: Er OnePlus Nord 2 en flagship killer? – Den videre beretning kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet her.