OnePlus Nord bliver lanceret den 21. juli

Om to uger står OnePlus klar til at lancere en helt ny serie af mobiltelefoner. Den 21. juli er dagen hvor OnePlus afholder verdens første Augmented Reality-præsentation af en mobiltelefon.

OnePlus Nord bliver lanceret den 21. juli

Den har længe været rygtet, og den seneste tid har producenten selv delt forskellige informationer. Men nu er OnePlus altså klar til at melde en officiel lanceringdato ud. Og der er nu præcis to uger til, at OnePlus Nord bliver en realitet. OnePlus Nord eventet løber nemlig af stablen den 21. juli klokken 16:00 og bliver den første af sin slags.

Se også: Priser på OnePlus-telefoner

Vi ved allerede lidt om producentens “tilbage til rødderne”-mellemklasse-mobil. Vi ved at prisen på OnePlus Nord i Europa bliver 500 euro, og vi har også set et billede af salgsæsken. Men hvad vi mangler at se er selve OnePlus Nord-telefonen, som ifølge OnePlus vil være en med “Et godt kamera, en virkelig hurtig, jævn og flydende oplevelse og en enhed lavet af en producent, man har tillid til kan lave en god telefon”.

Den nye, prisvenlige smartphone holder det høje niveau, man kender fra OnePlus’ andre anmelderroste flagskibe. Det er først nu OnePlus blev overbevist om, at den rette teknologi var til stede til lave en mellemklassemobil, der levede op til mantraet ”Never Settle”.

Lanceringen er den første af sin slags, der kan opleves i augmented reality via OnePlus Nord AR-appen, som kan hentes i Google Play Store og i App Store

OnePlus Nord
Sådan ser æsken til OnePlus Nord ud.

Læs også: OnePlus introducerer serien Nord: Premium-smartphones til lave priser

OnePlus Nord kan forudbestilles fra 8. juli igen

Det vides ikke med sikkerhed, men det siges at den vil byde på en 6,4 tommer AMOLED-skærm med 90Hz-skærmopdatering. Den kommer ikke med en high-end processor, men i stedet den nye mellemklasse-model Snapdragon 765G, som netop er en af årsagerne til, at den telefon bliver en realitet nu.

Det nye chipset kommer desuden med 5G-modem, så den ser ud til, at blive den billigste 5G-telefon på markedet. Den kommer derudover med 8-12 GB RAM, mindst 128 GB lagerplads og et 4000 mAh batteri med 30W-hurtigopladning.

Kameraet ser heller ikke ud til at mangle noget. Her er der en 64 megapixel hovedsensor, ultra vidvinkel, makrokamera og måske en dybdesensor. Den danske pris gætter vi på bliver cirka 3.800-3.900 kroner, men rygter og pris er stadig gætterier.

OnePlus holder løbende åbent for forudbestilling, og næste omgang sker i morgen på OnePlus’ hjemmeside. Her vil 900 eksemplarer af OnePlus Nord-smartphonen kunne forudbestilles.

Læs også: OnePlus 8 Pro vinder “Bedste smartphone i 2020”

Temaet er ikke slut

Temaet fortsætter med at være relevant. Lasse Olsen har bragt sagen videre. 2/7/2020 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring OnePlus afslører prisen på OnePlus Nord – Du kan læse den her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..