OnePlus Open vist frem for første gang

OnePlus er på trapperne med deres første foldbare telefon, som nu officielt vises frem for første gang. Se OnePlus Fold første gang her.

OnePlus Open vist frem for første gang

De foldbare telefoner har blikfang hos flere smartproducenter i 2023, og nu vil endnu en producent være med. Meget snart løfter OnePlus hele sløret for Open, deres første bud på en foldbar telefon, men allerede nu kan du se designet på den.

Se også: Swappie er bedst og billigst på refurbished iPhones

Sådan ser OnePlus Open ud

Der findes forskellige typer af foldbare telefoner, hvor de to mest kendte er Samsungs Flip- og Fold-modeller. Flip-telefonen er en moderne fortolkning af klaptelefonen, men hvor Fold er en mini-tablet, der kan foldes sammen til en normal størrelse smartphone. OnePlus’ Open bliver en foldbar af den sidstenævnte slags.

I et eksklusivt interview med Unbox Therapy har Pete Lau, administrerende direktør hos OnePlus, fortalt om den kommende foldbare OnePlus Open og endda vist den frem inden lanceringen. De første billeder af den kan du se nedenfor.

Her bliver det meste af designet på OnePlus Open vist frem – lige bortset fra selve kameraøen på bagsiden af telefonen.

Se også: Guide til den bedste kameramobil

OnePlus Open bliver en flagskibsmobil

Udover ovenstående billeder har OnePlus ikke fortalt os meget om den kommende foldbare telefon, der endnu ikke har fået en officiel lanceringsdato. Alt tyder dog på, at en lancering er lige på trapperne.

Der er dog masser af rygter om OnePlus Open, der forventes at blive en ægte flagskibsmobil. Det er også det indtryk man får i interviewet med Pete Lau, når han snakker om telefonen.

Rygterne om OnePlus Open fortæller om en stor indre foldbare skærm på 7,82-tommer med en opløsning på 2268 x 2440 pixel. Den udvendige skærm er på 6,31 tommer i 2484 x 1116 pixel i et 20:9-format. Den får altså altså ikke helt så smalt og aflangt et design som Fold5, men mere a la Google Pixel Fold.

Derudover skulle OnePlus Open byde på hele 16 GB LPDDR5X RAM og 1 TB UFS 4.0 lagerplads. En variant med hele 24 GB RAM skulle være under overvejelse.

Ifølge Pete Lau skulle kameraet i Open også være på “flagskibsniveau”, hvor vi gætter på et kamera som det i OnePlus 11 5G.

OnePlus Open skulle også komme med nyeste og hurtigste chipset fra Qualcomm, nemlig Snapdragon 8 gen 2, som man finder i de nyeste flagskibstelefoner på markedet i dag.

Se også: Test af telefoner fra OnePlus