OnePlus’ vilde konceptmobil vises frem i Danmark

OnePlus' vilde konceptmobil, Concept One, med læder, elektrokromisk glas og 5G vises frem i 10 lande i februar, hvor Danmark er et af dem.

OnePlus’ vilde konceptmobil vises frem i Danmark

OnePlus tager vi februar på en Concept One-verdensturné, hvor den spændende koncepttelefon vises frem til interesserede. På verdensturnéen besøges 10 lande, hvor København er rosinen i pølseenden.

OnePlus Concept One blev først vist frem ved Consumer Electronics Show (CES), der løb af stablen tidligere i denne måned. Som navnet indikerer, så er der her tale om en koncepttelefon, der ikke vil blive solgt i butikker, men hvor man kan få et spændende glimt af OnePlus’ bedste bud på fremtidens mobil.

“Det er en helt unik, once-in-a-lifetime, chance, som vi gerne vil give vores community. Og vi glæder os til at stille jeres nysgerrighed, og give jer et nærbillede af fremtidens mobilteknologi. Samtidigt får Du/I får ovenikøbet lov til at stille spørgsmål til vores team, som kun kommer til vores smukke land for at give jer et indblik i tankerne bag teknologien.”

Skriver Anders, der er Community Manager for OnePlus Danmark på deres forum.

Læs også: Test: OnePlus 7T

Her kan OnePlus Concept One opleves

Verdensturnéen med OnePlus Concept One besøger 10 lande i februar:

Paris, Frankrig 5. februar
Seattle, USA 6. februar
Cologne, Tyskland 7. februar
Delhi, Indien 8. februar
Mumbai, Indien 8. februar
Bangalore, Indien 8. februar
Amsterdam, Holland 12. februar
Woking, UK 13. februar
Helsinki, Finland 17. februar
København, Danmark 19. februar

Her kan du se en video fra OnePlus med Concept One:

Der udloddes 10 pladser til eventet

Vil du gerne opleve OnePlus Concept One, så udlodder OnePlus 10 pladser til eventet. Du deltager i konkurrencen på Facebook her.

Læs også: OnePlus Concept One gemmer kameraet med superbil-glas