Opdatering giver Pixel 7 og 7 Pro Spatial Audio

Googles januaropdatering af Android er på vej ud til Pixel 7 og 7 Pro, 6 og 6 Pro og kommer med support af Spatial Audio og andre forbedringer.

Opdatering giver Pixel 7 og 7 Pro Spatial Audio

Årets første opdatering af Android fra Google er begyndt at rulle ud til alle de Pixel-modeller, der supporter den nye Android-version og Spatial Audio er på menuen.

Som sædvanlig kommer det til at tage et par uger, inden opdateringen er ude til alle enheder.

Se også: Pris på Pixel 7

Bedre lyd i høretelefoner

Opdateringen indeholder omkring 40 sikkerhedsopdateringer, og der bliver også ordnet et par fejl. Desuden får vi med den nye opdatering nogle yderligere funktioner, bandt andet Static Spatial Audio, der er ude til Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Med den funktion får man surround sound i de høretelefoner, man kobler til sin telefon. Pixel Buds Pro får en opdatering i løbet af de kommende uger, så man kan benytte Spatial Audio med tracking af hovedet.

Se også: Pris på Pixel 7 Pro

Bedre fingeraftrykslæser og fix af bluetooth-problemer

Med er også forbedringer af fingeraftrykslæsningen og respons i forskellige situationer for Pixel 6a og Pixel 7, og Google har ordnet en fejl, der af og til skabte forvrængninger i billeder, når man zoomede ind. Det gælder på Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

To Bluetooth-relaterede problemer er blevet fixet. Det ene problem forhindrede af og til visse Bluetooth Low Energy-enheder eller tilbehør i at parre sig med telefonen.

Det andet gjorde, at der ikke kom lyd i visse høretelefoner eller tilbehør, når de var sammenkoblet på visse måder.

Se også: Test af Google Pixel 7 Pro

Skærmfejl også rettet

En fejl, der gjorde, at skærmen ikke vågnede eller virkede slukket, mens telefonen var tændt, er også blevet ordnet på Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Endelig er et problem, der lejlighedsvis forårsager, at brugergrænsefladen vises i liggende layout, mens enheden holdes i stående tilstand” også væk nu.

Find billig pris på Pixel 7.