OPPO klar i Danmark i 2023

Mobilproducenten OPPO, der er blandt verdens fem største, kommer officielt til Danmark i løbet af 2023 - det afslører nye billeder.

OPPO klar i Danmark i 2023

Kinesiske OPPO er blandt verdens fem største mobilproducenter og ejes af samme gruppe som OnePlus. Mobilproducenten har dog ikke gjort sit indtog i Danmark endnu, men rygter gennem de seneste måneder har sagt, at de ville komme til Danmark.

Ved et event afholdt af OnePlus i forbindelse med Champions League-kampen mellem F.C. København og Manchester City tidligere på ugen, blev det afsløret, at OPPO kommer til Danmark og at det sker i løbet af 2023.

Se også: Priser på OPPO telefoner

Detaljerne er ved at falde på plads

Thor Gøtz, landechef for OnePlus Danmark, har lagt billeder ud på Facebook, der afslører dette. Han har dog ikke så meget at sige omkring projektet endnu, udover at de er ved at få detaljerne på plads.

En spændende udvikling for danskerne

Det er spændende at se endnu flere smartphoneproducenter komme til Danmark, siger mobilekspert Daniel Søgaard Hald:

“I år har vi endelig sagt goddag til Googles Pixel-telefoner i Danmark, og med nyheden om, at OPPO også kommer til Danmark, kommer der endnu flere spændende muligheder på hylderne for danskerne. Udover flere muligheder kan det også være med til at presse priserne ned,” siger Daniel.

Se også: Nyheder om 5G-telefoner