Oppo R17 Pro er officiel med SuperVOOC opladning

Oppo R17 Pro er nu lanceret med SuperVOOC opladning. Det er ekstremt hurtig opladning, der skulle give 40 procent batteri på bare 10 minutter.

Oppo R17 Pro er officiel med SuperVOOC opladning

Mobilen, vi skrev der kunne danne grundlaget for hvordan OnePlus 6T bliver, er nu endelig officiel. Oppo R17 Pro bringer en masse interessant teknologi med sig, bl.a. fingeraftrykslæser under skærmen, tredobbelt kamera og SuperVOOC opladning.

Oppo R17 Pro kommer med et Snapdragon 710 chipsæt. Det er dermed ikke Qualcomms high-end processor, men niveauet under. Der burde dog være rigeligt med kræfter til rådighed alligevel. Derudover får den 8GB RAM og 128GB lagerplads, men uden plads til et MicroSD kort. Skærmen er på hele 6.4″, som på Samsung Galaxy Note9 – det sjove er dog at den på alle leder og kanter fylder mindre end Note9.

Læs mere: OPPO Find X Lamborghini Edition: 0-100 på 35 minutter

Skærmen fylder nemlig hele 91.5 procent af fronten, kun brudt af en meget lille notch, som indeholder frontkameraet.

Oppo R17 Pro
Notch’en på Oppo R17 Pro fylder ikke meget.

Opløsningen på displayet er 1080 x 2340 pixel og er af typen AMOLED, beskyttet af Gorilla Glass 6.

Smæk på opladningen

Oppo R17 Pro bringer Oppo’s vilde SuperVOOC opladning med sig. En teknologi vi skrev om tilbage i 2016. Batteriet i R17 Pro er samlet på 3.700 mAh, men er delt i to, på hver 1.850 mAh i hver.

Det giver hermed muligheden for 50W SuperVOOC teknologien til opladning af batteriet, som giver op til hele 40 procent batteri på bare 10 minutter.

Oppo R17 Pro
SuperVOOC opladning som giver 40 procent batteri på bare 10 minutter.

Hvor er fingeraftrykslæseren?

Det kan være svært at spotte fingeraftrykslæseren på Oppo R17 Pro, for den er nemlig gemt godt væk. Oppo har nemlig lagt den under displayet, hvilket flere producenter rygtes at arbejde på.

Oppo R17 Pro
Fingeraftrykslæseren er gemt under displayet på Oppo R17 Pro.

Sådan kunne OnePlus 6T komme til at se ud

Udover de ovenstående spændende teknologier, så byder Oppo R17 Pro på et tredobbelt kamera, kun tidligere set i Huawei P20 Pro, med en 12 megapixel primær sensor med variabel blænde – taget direkte fra Galaxy S9+. Derudover har den en 20 megapixel sensor og en 3D dybde sensor, som bl.a kan bruges til 3D billeder.

Den kommer garanteret ikke officielt til Danmark, men vi ser måske alligevel noget lignende. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at OnePlus 6T kommer til at stjæle design og funktioner direkte fra R17 Pro. Det kan du læse meget mere om her:

Sådan kan OnePlus 6T komme til at se ud