Pixel 7-ejere har problemer med sprækker i glasset på kameraet

En række ejere af Pixel 7 melder, at glasset ved kameraet sprækker helt uden grund. Google kender til problemet, men har ikke taget ansvaret endnu.

Pixel 7-ejere har problemer med sprækker i glasset på kameraet

Pixel 7 er helt klart en af de bedste Android-telefoner på markedet, og den har også et af de bedste kamerasystemer, man kan få i en smartphone i dag.

Men det lader til, at der kan være et alvorligt problem med konstruktionen. Glasset for hovedkameraet på Pixel 7 kan sprække helt spontant, fortæller flere brugere på sociale medier.

Se også: Test af Pixel 7

Google kender til problemet

Google er klar over problemet, men det er uvist, hvad det skyldes, samt hvad Google officielt har tænkt sig at gøre ved det. Visse brugere har fået et tilbud om at få en ny telefon gratis, mens andre har fået beskeden, at hele bagsiden skal skiftes ud.

Pixel 7 blev sendt på markedet i oktober, så der er stadig garanti på telefonerne, der skal dække det meste. Det er dog ikke sikkert, at dette problem hører med til de ting, der bliver repareret gratis. Det kræver i hvert fald, at Google erkender, at det ikke er brugernes fejl.

Se også: Priser på Pixel 7

Ingen forklaring på hvorfor glasset går i stykker

De brugere, der har fortalt om problemet online, havde ingen forklaringer på, hvorfor glasset gik i stykker.

Visse fortæller, at de ikke har tabt telefonen, og de fleste kom med hentydninger til, at Googles support i USA ikke var til specielt stor hjælp til at begynde med.

Google svarede dog de ramte, i hvert fald på Twitter, og lovede at se nærmere på sagen.

Nogen mener, at glasset kan gå i stykker ved pludselige skift i temperaturen. Det kan forklare, hvorfor flere Pixel 7-brugere har oplevet problemet i december måned, hvor temperaturerne faldt meget.

Se også: De bedste Pixel-telefoner

Kan blive dyrt at reparere glasset

Ifølge en bruger fortalte Google vedkommende, at det ville koste 400 dollars at reparere glasset. Det svarer til 2.800 kroner direkte omregnet til dansk valuta.

Nogle brugere siger også, at det kan være nødvendigt at udskifte hele bagsiden på telefonen, hvilket ville koste omkring 200 dollars, eller 1.400 kroner.

Det er uvist hvor mange Pixel 7-telefoner, der er ramt af problemet.