Rygte: Huawei Mate 30 Pro får endnu hurtigere opladning

Huawei Mate 30 Pro bliver først lanceret til efteråret, men nu er der alligevel nyt om det kommende flagskib.

Rygte: Huawei Mate 30 Pro får endnu hurtigere opladning

Der er noget tid til endnu, men vi er sikkert flere der allerede glæder os til Huaweis næste Mate-mobil. GSMArena har fået adgang til lidt insider-viden omkring Huawei Mate 30 Pro, som lyder ganske lovende, og ikke mindst rimeligt troværdige. 

Husk på at det stadig er tidligt, så tag disse rygter med et gran salt. Først og fremmest bliver Mate 30 Pro udstyret med et helt ny Kirin-chipsæt, hvilket vi tror er ganske sandt. Næste udgave af Huaweis Kirin-chipsæt hedder 985 og skulle være udstyret med Balong 5000 5G-modemmet, som også ses i Huawei Mate X. Dog skulle den komme i to udgaver, en 5G og 4G.

55W opladning til Mate 30 Pro

Batteriet i Huawei Mate 30 Pro bibeholder de 4200 mAh fra Mate 20 Pro. Vi oplever generelt af Huaweis-mobiler holder strøm ekstremt længe, så selvom et større batteri er velkomment, så kan vi godt klare os med 4200 mAh.

Tilgengæld skulle opladning være væsentligt forbedret, både den kablede opladning og Huaweis omvendte trådløse opladning. Den nuværende SuperCharge på 40W er hurtig, men en ny 55W skulle altså komme til Mate 30 Pro. 

Den omvendte trådløse opladning i Huawei Mate 20 Pro og P30 Pro skulle blive opgraderet i Mate 30 Pro, fra 5W til 10W.

Ikke meget nyt om kameraet endnu

Godt nok er Huaweis P-serie den mest interessante på kameradelen, men Mate-serien bringer som regel forbedringer med sig. Om den nye periskop zoomlinse bliver taget med videre i Mate 30 Pro er endnu usikkert, men den nye ToF-linse, Time of Flight, kommer med, samme med ultra vidvinkel og en telefotolinse. 

Huawei Mate 30 Pro forventes lanceret i oktober, så der er stadig fem måneder endnu. Er der noget i virkelig håber Mate 30 Pro får?

Læs også: Huawei stormer frem og er nu verdens andenstørste smartphoneproducent