Rygte: Samsung dropper favorit-mobil

Der går rygter om, at Samsung i år ikke vil lancere en ny udgave af en af deres mest populære telefoner. Er modellen på vej ud allerede?

Rygte: Samsung dropper favorit-mobil

Tilbage i 2020 lancerede Samsung nye serie af mobiltelefoner, der skulle blive blandt deres mest populære telefoner i de kommende par år. Vi taler selvfølgelig om FE-serien (Fan Edition), der først blev lanceret som Samsung Galaxy S20 FE. Nu går der dog rygter om, at Samsung i år ikke skulle lancere en ny FE-model og serien kunne være på vej ud.

Se også: De bedste Samsung-telefon til prisen

Premium smartphone til billigere penge

Konceptet med Galaxy S20 FE var egentlig ganske simpelt. Samsung spurgte brugerne hvilke funktioner var et must-have for dem. For at opnå en billigere pris måtte der være nogle kompromisser, hvilket lykkedes Samsung at gøre på en god måde. Samsung Galaxy S20 FE endte derfor med et hav af gode tests og den blev hurtigt blandt de mest populære mobiltelefoner fra Samsung. Muligheden for at købe en ny premium mobiltelefon, der var overraskende tæt på de dyrere topmodeller, tiltalte mange forbrugere. På Mobilpriser.dk lå telefonen blandt de mest populære i hele 2020 og en del af 2021.

Sidste år lancerede Samsung en efterfølger, Galaxy S21 FE, efter samme koncept, men med opgraderet hardware. Den blev dog lanceret på et strategisk dårligt tidspunkt, hvor den nyeste S22-serie blev lanceret kort efter. På trods af det, er S22 FE stadig blandt de mest populære telefoner i dag, for konceptet med FE-serien fungerer stadig godt.

Tidligere i år lancerede Samsung en ny serie af S-telefoner, Galaxy S22. Og det betyder selvfølgelig, at der i løbet af i år også kommer i S22 FE? Muligvis ikke.

Galaxy S22 FE er måske droppet

En nyt rygte er dukket op på internettet, hvor flere kilder påstår, at en Galaxy S22 FE ikke bliver til noget. Så det kunne se ud til, at Samsung måske er klar til at lægge FE-smartphones på hylden efter blot to år. For dem der gik efter en smartphone til en overkommelig pris med et flagskibschipsæt, en kvalitetsskærm og et godt kamera samt lang tid med softwareopdateringer, så vil det være ganske ærgerligt.

Det er dog stadig kun rygter, så tag det med et gran salt. Der er dog en rimelig sandsynlighed for, at det er sandt.

Se også: Sammenlign priser og kvalitet på Samsung Galaxy