Sådan er OnePlus 10T anderledes end andre OnePlus-telefoner

I næste uge vil OnePlus præsentere 10T, men viser allerede nu den nye telefon frem. Og der er noget, der gør denne OnePlus anderledes end de andre.

Sådan er OnePlus 10T anderledes end andre OnePlus-telefoner

OnePlus løfter stille og roligt sløret for OnePlus 10T, inden den officielle lancering i næste uge. I denne omgang hører vi mere om designet, hvor OnePlus 10T skiller sig ud fra tidligere premium-mobiler fra producenten. Læs her i artiklen hvordan.

OnePlus har allerede afsløret, at OnePlus 10T kommer med nyeste og hurtigste chipset fra Qualcomme, nemlig Snapdragon 8+ Gen 1, samt flere spændende detaljer om kameraet. Nu har producenten fremvist selve designet på OnePlus 10T, hvor den nye telefon skiller sig betydeligt ud.

Læs også: De bedste telefoner fra OnePlus

Et velkendt design – med en mangel

OnePlus har netop lavet et opslag på deres forum, hvor der bliver snakket om det nye design, hvor der også er delt et par spændende billeder af OnePlus 10T. De to billeder kan du se herunder.

I indlægget går snakken mest på, at OnePlus 10T mangler noget, som tidligere premiumtelefoner har og som OnePlus-fans sætter ret stor pris på, nemlig Alert Slider’en. OnePlus’ Alert Slider er en fysisk knap på telefonen, hvor man kan skifte mellem lyd, vibration og lydløs. Men denne knap kommer OnePlus 10T altså ikke til at have. Dog kommer OnePlus med en forklaring på, hvorfor den ikke har denne funktionalitet. Med lad os først se nærmere på telefonen:

Derfor har OnePlus 10T ikke Alert Slider

Designet på OnePlus 10T minder ganske meget om topmodellen OnePlus 10 Pro, men altså uden en Alert Slider. OnePlus forsvarer manglen på denne, ved at forklare hvad der vindes ved det.

OnePlus har blandt andet kendte for deres meget hurtige opladning, og OnePlus 10T vil ikke være en undtagelse. Faktisk vil de have producentens hurtigste opladning til dato – noget de selv kalder for super-fast charging. For at opnå denne hurtigere opladning var det nødvendigt at benytte to såkaldte “charging pumps”, hvor tidligere modeller kun har haft en enkelt. Det har betyder, at der skulle gøres bedre plads i telefonens indre, og derfor røg Alert Slider’en.

Bedre antenne i OnePlus 10T

Samtidig skulle OnePlus 10T være udstyret med en bedre antenne, hvilket selvfølgelig vil forbedre dækningen, men også gøre onlinespil til en bedre oplevelse. På OnePlus 10Ts ydre finder man 15 antenner, hvilket skulle forbedre ydeevnen.

Uden at nævne hvilke, skulle pladsen brugt til Alert Slider’en også give andre forbedringer. Er Alert Slider’en dermed død? Det kunne det meget vel tyde på.

Præsentation af OnePlus 10T

OnePlus 10T vil blive lanceret den 3. august, hvor vi vil få alle informationer om telefonen. Eventet vil også byde på en afsløring af OxygenOS 13, der er baseret på Android 13. Vi får selvfølgelig OnePlus 10T til test.

Eventet starter kl. 16:00 dansk tid og det streames live fra New York.

Se også: Test af OnePlus-telefoner