Sådan kan bagsiden af iPhone XI komme til at se ud

Billeder af Apples 2019-flagskib er dukket op på nettet. Flere tipstere bekræfter ægtheden af billederne.

Sådan kan bagsiden af iPhone XI komme til at se ud

Apples kommende flagskib har endnu ikke fået sit officielle navn. Ikke desto mindre er de første billeder af telefonen dukket op. Der er tale om billeder af telefonens bagside, men det kan også være interessant nok.

Læs også: Apple iTunes kommer til Samsungs smart TV

Hvis billederne er ægte, hvilket flere troværdige tipstere bekræfter, så ligner Apples kommende kameradesign meget et, vi har set i en af sidste års helt store telefoner. Ice Universe siger i et opslag på Twitter, at billederne er ægte. Han siger også at det er “en uheldig nyhed”, så kan man jo selv tolke den udtalelse.

Vi må hellere lige slå fast, at det selvfølgelig stadigvæk er meget tidligt i udviklingen af telefonen. Så der vil givetvis være nogle designmæssige ændringer når vi kommer til lanceringen. Apple lancerer altid årets iPhone(s) i september, hvilket giver dem cirka ni måneder til at rette eventuelle fejl.

Læs også: Apple indrømmer de har solgt færre iPhones end forventet

Tilbage til de nye billeder.
Da Huawei sidste år lancerede deres flagskib, Mate 20 Pro, var kameraøen designet “med inspiration fra forlygterne på en racerbil”. Den kommende iPhone har en lignende kameraø, her har man bare valgt at placere kameralinserne forskudt. Om det gør noget godt for æstetikken, skal være op til den enkelte at vurdere. Apple har tilsyneladende også valgt at tilføje en mikrofon til kameraøen, hvilket jeg endnu ikke har gennemskuet formålet med. Det skulle være sikkert, at Apple igen i år vil lancere tre telefoner. En efterfølger til iPhone Xr og selvfølgelig to flagskibsmodeller som XS og XS Max. Hvilken af modellerne der er tale om på billedet, kan vi af gode grunde ikke vide os sikre på. De fleste tror dog, at billederne stammer fra den kommende topmodel.

I videoen herunder kan I se en kort gennemgang af den kommende iPhone.

Udover at flere kilder bekræfter billedernes integritet, så er der også andre informationer der tyder på, at disse billeder skulle være gode nok. Bloomberg har tidligere fortalt, at Apple vil inkludere langdistance 3D ToF-teknologi i 2019-modellerne, hvilket er med til at øge troværdigheden af de nye billeder. 

Hvorvidt billederne faktisk er til at stole på, må vi vente med at se til september. Inden da kan Apple nå at lave mange ændringer.