Sådan kan iPhone 6C komme til at se ud

Nye renderinger giver et kvalificeret bud på, hvordan designet på den kommende iPhone 6C kommer til at se ud.

Sådan kan iPhone 6C komme til at se ud

Den kommende iPhone 6C får et design, der kombinerer elementer fra iPhone 6 og iPhone 5C.

Sådan lyder forudsigelsen i hvert fald fra firmaet 3Dfuture.net, som har skabt et kvalificeret bud på, hvordan iPhone 6C tager sig ud.

Firmaet lever af at designe og sælge avancerede renderinger af smartphones, og som et lille sidejob har de skabt 6 realistiske renderinger af den lidt mindre og mere prisvenlige iPhone.

Læs også: Se HTC One M9, Samsung S6 og iPhone 6 i virtuel sammenligning

3DFuture forventer, at den nye iPhone 6C kommer til efteråret. De oplyser også, at renderingerne ikke er baseret på nogle deciderede rygter, da det endnu er sparsomt med disse.

I stedet forventer de et design, der, ikke overraskende, minder meget om forgængeren,  men med flere designelementer fra iPhone 6. Det er blandt andet placeringen og designet af knapperne rundt om kanten samt små elementer som kameralinsen, huller til højttaleren og home-knappen, der hentes fra iPhone 6. Fra iPhone 5C er det det karakteristiske farverige plastik, der går igen.

Se galleriet med de nye renderinger nedenunder.

iPhone 6C-koncept

Er disse renderinger realistiske eller ej? Del meget gerne dine forestillinger i kommentarfeltet om, hvordan du tror, at designet ender med at se ud.