Samsung forventer at sælge 35 mio. Galaxy S24

Samsung har meget store forventninger til den kommende Galaxy S24-serie, som de regner med vil sælge 40 procent bedre end de nuværende Galaxy S23-modeller.

Samsung forventer at sælge 35 mio. Galaxy S24

Selvom Galaxy S23-serien har solgt ganske udmærket, har Samsung – der stadig er verdens største smartphoneproducent – endnu større forventninger til de kommende Galaxy S24-modeller.

Se også: Test af mobiltelefoner

Samsung vil sælge 40% flere Galaxy S23

Salget af Galaxy S23-serien er nu oversteget 25 millioner styk, hvilket lyder ganske respektabelt. Faktisk var topmodellen, Galaxy S23 Ultra, den sjette mest solgte smartphone i verden over en længere periode.

Samsung høstede også flotte karakterer på S24-serien, da anmeldere fik dem i hænderne efter lanceringen i februar 2023. Vi var også vilde med Galaxy S23 Ultra, der scorede 89 ud af 100 i vores test og fik vores varmeste anbefalinger med på vejen.

Men Samsung vil gøre det endnu bedre med S24-serien, der forventes lanceret i starten af januar. Faktisk tror Samsung så meget på S24-serien, at de forventer et 40 procent højere salg end Galaxy S23-serien. Samsung håber nemlig at sælge hele 35 millioner Galaxy S24-telefoner.

Se også: Samsung Galaxy S24: Rygter, specifikationer, pris og lancering

Bliver Galaxy S24-serien så god?

Skal der sælges så mange flere Galaxy S24, må Samsung angiveligt komme med store forbedringer. Rygterne fortæller nemlig, at priserne vil være de samme. Det betyder, at priserne på Galaxy S24-serien vil starte fra 7.499 kroner, hvilket er mange penge for en smartphone.

Tager man et kig på rygterne om designet og specifikationerne, ser Galaxy S24-serien dog ikke så overraskende ud. Der er helt sikkert forbedringer til skærmen, ydevnen, kameraet og flere ting, men er det virkelig godt nok til, at Samsung vil sælge så Galaxy S24?

Måske gemmer Samsung på nogle spændende hemmeligheder om Galaxy S24-serien, som vi ikke kender til endnu. Samsung får dog hård konkurrence i 2024, hvor topmodeller fra andre producenter også ser lovende ud.

Men det gør vi snart, for de nye telefoner samt smartphone og earbuds forventes lanceret allerede den 12. januar – om under en måned.

Se også: Laveste priser på mobiltelefoner fra Samsung