Samsung Galaxy Note 20 Plus får endnu større skærm

Samsung Galaxy Note 20 Plus får kæmpestor skærm og bagkamera. Her er de seneste rygter og konceptbilleder af Samsungs næste store S-Pen-udstyrede flagskib.

Samsung Galaxy Note 20 Plus får endnu større skærm

Der er stadig lidt tid til en Samsung Galaxy Note 20-serie bliver præsenteret, men nu er der spændende nyt om seriens topmodel. Samsung Galaxy Note 20 Plus ser ud til at få vokseværk og kommer denne gang med en endnu større skærm, og så arver den desuden det kæmpestore kamera fra Galaxy S20 Ultra.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 Ultra

Den største Galaxy Note nogensinde

Nu hvor Samsungs Note-serie allerede kendt for at have store skærme, så vil næste udgave garanteret ikke skuffe nogle. Sidste års Note 10 er stadig blandt de største og flotteste mobiler på markedet, men dens 6,8 tommer skærm bliver nu overgået. Skærmen vokser i år til 6,9 tommer og vil derfor matche producentens største model på markedet lige nu, Galaxy S20 Ultra.

Designet bliver der ikke pillet meget ved, men den bliver en anelse højere. Rygterne siger 165 x 77.2 x 7.6 millimeter, mod Note 10 Plus med 162.3 x 77.2 x 7.9 mm. Skærmen bliver selvfølgelig af AMOLED-typen, som vi kender den fra Samsung. Ligesom vi så det i Galaxy S20-serien, så kommer den med 120 Hz-opdateringshastighed, dog af en anden og mere kostbar type. Displayet vil nemlig automatisk kunne skifte mellem 60 og 120 Hz, hvilket vil spare på batteriet.

Se også: Bedste priser på Samsung Galaxy Note

Konceptbilleder af Galaxy Note 20

Kameraet i Galaxy Note 20 vokser

Kameraet i Galaxy Note 10 Plus var fremragende og fyldte ikke meget på telefonens bagside. Det bliver der lavet om på med Note 20 Plus, så lad os håbe det bliver det værd. Den kommer nemlig med samme hovedkamera, som Samsungs Galaxy S20 Ultra på hele 108 megapixel. En kamera-sensor som Samsung indtil videre ikke har haft det store held med. I Note 20 skulle det dog blive forbedret blandt andet ved at udstyre det med en ekstra sensor, som sikrer hurtigere autofokus.

Læs også: Samsung Galaxy S20 Ultra får skuffende kamera-anmeldelse

Traditionen tro, så regner vi med Galaxy Note 20 indeholder det bedste, største og hurtigste af Samsungs hardware. Vi har endnu ikke set lækkede specifikationer for enhederne, men mon ikke de snart dukker op.

Vi forventer at se Samsung Galaxy Note 20-serien lanceret i august, hvis coronavirus tillader det.

Læs også: Mobildeal: Få sidste års Samsung Galaxy S10+ til skarp pris