Samsung Galaxy S23-serien dukket op på flotte billeder i høj opløsning

Samsung Galaxy S23-serien bliver lanceret den 1. februar, men allerede nu er officielle billeder af de tre modeller i serien lækket.

Samsung Galaxy S23-serien dukket op på flotte billeder i høj opløsning

I begyndelsen af næste måned er det endelig tid til lanceringen af Samsungs Galaxy S23-serien, der skal bestå af Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra.

Vi har allerede set lækkede billeder af de tre telefoner, men nu er der dukket nye renders op, hvor vi ser basis- og Ultra-modellerne i de forskellige farver.

Se også: Sammenlign priser på Samsung telefoner

To ens – S23 Ultra lidt anderledes

S23 og S23+ bliver ens til udseendet, de har begge tre kameraer på række i det øverste venstre hjørne, samt en LED-blitz til højre for den første kamerasensor.

På bagsiden finder vi også Samsungs logo nederst på telefonen, og strømknappen og volumenknappen har vi på højre side af telefonens ramme.

S23 Ultra er lidt mere firkantet i designet og har en P-formet kameraopsætning. Præcis som med de to andre modeller i serien har Ultra også Samsungs logo nederst på bagsiden og strøm- og volumenknapperne på højre side.

Desuden kan man se antennelinje i top og bund, hvilket tyder på, at Ultra-versionen har metalramme.

Se også: Rygter om Samsung Galaxy S23

S23 lanceres 1. februar

Samsung har endnu ikke selv sagt noget om Galaxy S23-lineuppen, men vi får formentlig mere at vide, nu hvor vi nærmer os den forventede februar-præsentation.

Lanceringen skulle ske den 1. februar.