Samsung Galaxy S23-serien lanceres 1. februar

Rygterne om lanceringen af den meget ventede Samsung Galaxy S23-serie tager til: Nu siges det, at lanceringen sker den 1. februar.

Samsung Galaxy S23-serien lanceres 1. februar

Vi har den seneste tid hørt det ene rygte om Galaxy S23-serien fra Samsung efter det andet, og det gør naturligvis, at vi forventer os en lancering inden for den nærmeste fremtid. Nu lader den overbevisning til at være blevet bekræftet.

Ifølge hele to pålidelige leaksters/tipsters, nemlig Ice Universe og @OnLeaks, bliver Galaxy S23-serien lanceret 1. februar. Det er otte dage tidligere end lanceringen af S22-serien sidste år.

Se også: Test af Samsung Galaxy S

Invitation til Galaxy S23 Unpacked bør være på trapperne

Der er jo ikke tale om en officiel bekræftelse af datoen, men hvis den stemmer, forventer vi, at Samsung inden for de næste par dage eller uger sender officielle invitationer ud til eventet.

Galaxy S23 dukkede for nylig op på Geekbench. Alle tre modeller får Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2 som SoC, hvilket er en positiv udvikling for alle dem, der tidligere har været nødt til at nøjes med de S-modeller, der var udrustet med Exynos-chips.

Det kan tilmed være sådan, at de europæiske kunder så en eksklusiv og en smule overklokket version af chippen, i hvert fald hvis vi skal tro tidligere rygter.

Se også: Priser på Samsung telefoner

Fyrer al krudtet af 

Fornylig har der været skriverier om, at Samsung går all in på den nye S23-serie i den forstand, at de ikke skal holde igen på nye funktioner og muligheder.

Det har de tilsyneladende gjort tidligere for ikke at fyre al krudtet af på én gang, men det ser altså ud til at ændre sig med S23.